açık öğretim işletme ..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
21.541
79.919
40
Hanımlar bu sene açıköğretim 3.sınıftan başlıyorum mali muşavirliği düşündüğüm için okulumu tamamlamam lazım..sınav tarihlerimiz 6-7 nisan sanırım 6 dersten gireceğiz ve ben birtürlü motive olamıyorum :KK43:( bana lütfen motive edici şeyler söyleyin okumaya çok ihtiyacım olacak :KK43:

Ve birde bu elimizde olan murat yayınlarının iki küçük kitabıyla çalışmaya başladım bir değişiklik oldu mu bunlarla ilgili bilmiyorum..
 
Hanımlar bu sene açıköğretim 3.sınıftan başlıyorum mali muşavirliği düşündüğüm için okulumu tamamlamam lazım..sınav tarihlerimiz 6-7 nisan sanırım 6 dersten gireceğiz ve ben birtürlü motive olamıyorum :KK43:( bana lütfen motive edici şeyler söyleyin okumaya çok ihtiyacım olacak :KK43:

Ve birde bu elimizde olan murat yayınlarının iki küçük kitabıyla çalışmaya başladım bir değişiklik oldu mu bunlarla ilgili bilmiyorum..

merhaba canım

bende bu yıl 4. sınıfım.geçen sene alttan maliyet muhasebesi kaldı malesef.çetin ders.henüz geç kalmıs değilsin şimdi çalışmaya başlasan hepsini yetiştirirsin :KK34: çalışmadan malesef geçemezsin.açıköğretim böyle birşey :KK34: muratın kitaplarından çalış.ben hep onlardan çalışıyorum :KK34:

mali musavirliği düşün sürekli başarabilirim de bir ucundan başla gerisi gelir :KK34:
 
yaparsınız.. bende başlarken cok zorlanırım dıyordum..Örgün öğretimden sonra bıraktım okul hayatı bıttı dıyordum.evımı gecındırmem gereklıydı..Kız arkadaşlarım aralarında para biriktirip harç paramı verip anca beraber kanca beraber dedıler..Bende o tesvıkle acık ogretımı bıtırdım..Şimdi smmm stajımı yapıyorum..İnşallah sizlerde kazanırsınız..Grup calısması yaparsanız daha kolay olabılır..Birbirinizi motive etmıs olursunuz..Şimdiden basarılar dılerım..
 
Bende aöf işletme 3. sınıftayım. Ve hala çalışmaya başlamadım. Gerçi kpss derslerimden vakit bulsam çalışıcam da.
Pöf oku oku bitmedi...
 
Aöf İşletme son sınıf öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim ki en zor sınıf 3. sınıf benim kanaatim elbette.
Çok çalışkan bir öğrenci olduğumu söyleyemem netten ders özetleriin indirip çalıştım son 15 günde ve kitaplardaki soruları çözdüm sadece.
Bu şekilde bütünlemeye de kalarak 3. sınıfı bitirdim.
Belli başlı dersler var mesela türk vergi sistemi ve iş ve güvenlik hukuku.
bu iki ders son dk çalışılacak dersler değilmiş ben sonradan anladım.
ama herkesin korkuttuğu maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden tek seferde geçtim.
Demem o ki fazla bilgi içeren dersler kısa vadede çalışılmıyor.
Şöyle bir göz gezdirin ve her hafta bir ünite bitirin her dersten,son haftada çıkmış sorulaır çözersiniz sanıyorum büte bile kalmadan geçersiniz.
Bu arada ben aynı zamanda örgün eğitimden de yine iibf kamu y. mezuyum ona rağmen yine de zorlandım.
Yani amannn açıköğretim hallederim gider mantığı pek işe yaramıyor,okulun uzaması da cabası.
Ben başaracağızını düşünüyorum şöyle sınavlardan evvel birkaç aylık bir çalışma ile..
 
Son düzenleme:
Sözel derslerin sadece geçmişte çıkmış sorularına baksan bile geçersin ben 3.sınıftaöyle geçtim sözellerini.Karacanın nokta atış sorularına bakın isterseniz%75 aynıları çıkıyor.
 
aöf işletme mezunuyum. en zor ders maliyet muhasebesi

bu ders beni süründürdü...

onun dışında diğer dersler sözel olduğu için çok kolay. murat yayınları aöfte çok başarılı

derslere çalışıp geçmiş yıl sorularını ezberlemeniz yeterli

bir de açıköğretim sitelerinde ders özetleri,sorular veriyorlar. mutlaka göz atın
 
Son düzenleme:
Ben daha çalışmaya başlamadım bile :KK37:

Şubat sonu başlarım geçen sene murat yayınları ile konuyu okuyup aynı kitaptaki testleri çözdüm

Son haftada son 5 senenin çıkmış sorularını çözdüm ve geçtim genel matı saymazsak:KK37:
 
Bende 4.sınıf işletmeyim.Alttan maliyet muhasebesi var.Bu yıl o dersten kursa gidiyorum ve hayatımda gördüğüm en kolay dersmiş diyorum.
Kursa gitme imkanın varsa bu dersten gidebilirsin.Mantığı kavradıktan sonra çok basit.Onun dışında biraz özveri biraz gayret geçersin.
3.sınıf zor diyolardı ama benim sadece maliyet kaldı işte,o kadar da zor değilmiş :KK31:
 
kitaplarda değişiklik olduğunda sana aöf bürosunda ek kitapçık veriyorlar öyle bişey olmamışsa muratta da bişey değişmemiştir ayrıca gemileri yaktın artık dönüşün yok
 
Ben iki yıl işletme mezunuyum açıköretim dördüncü sınıftayım bu sene Allah'ın izniyle bitecek gibi.

Hiç konu çalışmadım geçen sene sadece çıkmış sorularla geçtim hepsini. Bu sene de çıkmış sorulara baktım sadece vizeler iyi hatta geçen seneden iyi. Finallerde de çalışmıcam yine çıkmış sorularla geçerim inşallah...

Yni oturup konu çalışmanıza bile gerek yok bence sorular hep aynı. Hatta maliyet muhasebesinde bile sayısal soruların cevabını ezberleyerek geçtim :KK53:
 
Mali müşavir stajyeriyim. Mali müşavirlik ile ilgili motive edici şeyler söyleyemesem de fakülte bitirmek sizin için çok güzel olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız için elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Sevgiler...:13:
 
arkadaşlar, ben de 3.sınıfım but.e kaldim 3dersten:KK43:
karacanın nokta atış sorularını bugun aldım ama nedense olumsuz yorumlari simdi simdi goruyorum.
herkes 1-2 ay oncesinden calismaya başlıyor ben ise son 2hafta kala. muratın konularını bitirip cıkmış soruları cozuyordum, ama arkadaşları gorunce acaba gec mi kalıyorum diyorum.
dikey geciş yaptım, derslerim turk vergi sistemi, iktisada giriş ve genel muh.
 
X