Acik öğretim kpss

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
34
Oncelikle merhabalar ben bu sene lisanstan mezun olucam.. ikinci universiteyi okumayi dusunuyorum bolum olarakta adaleti dusunuyorum. Fakat bu sene kpss ye hazirlanicam bu acik ogretim beni zorlarmi sizde ? Hem kpss hemde acik ogretim ... adaleti okuyup dgs yapmayi düşünüyorum tabikide onceligim bu degil ama bitirince yapamayacagim bir sey olnadigini dusnuyorum ikisinibir arada yurutur muyum hanimlar yorumlarinizi merak ediyorum.. ilersi icin hemde elimde olsun diplomam yanlis mi dusunuyoruum..

Benim bi arkadaşım hem kpss ye çalışıyor, hem okula gidiyor, hemde açıköğretim okuyor. Kendine güvendikten sonra yapılamayacak bişey yok. Bende evdeyim evin işi dışında bi işim yok ama onun açıköğretim notları benimkinden yüksek :)

Benim bi arkadaşım hem kpss ye çalışıyor, hem okula gidiyor, hemde açıköğretim okuyor. Kendine güvendikten sonra yapılamayacak bişey yok. Bende evdeyim evin işi dışında bi işim yok ama onun açıköğretim notları benimkinden yüksek :)
Helal olsun valla ozaman :) okulla ben zorlandim kpss de bu sene bitince devam edicem.. acik ogretim nasil oluyor calisma sekliniz nasil oluyor merak ediyorum ..

Helal olsun valla ozaman :) okulla ben zorlandim kpss de bu sene bitince devam edicem.. acik ogretim nasil oluyor calisma sekliniz nasil oluyor merak ediyorum ..
Çoğu kişi çalışmıyo. Çalışanlara helal olsun. Çıkmış sorular çok işe yarıyo.

Yaa bende bu sene dgsye girecem ama ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum :(

Yapılır. Örgün okumuş biri için aöf kolay. Zorlanacağını düşünmüyorum. Hem adaletin dersleri kpss vatandaşlık için de faydalı olur.

Çoğu kişi çalışmıyo. Çalışanlara helal olsun. Çıkmış sorular çok işe yarıyo.
Artık aöf sınavları maalesef öyle çıkmış sorulara çalışılarak çözülmüyor.Şimdi çalışmazsanız geçemezsiniz.Tabi ki saatlerce değil ama sistem değişti.Yalnız çan eğrisi geldi.O iyi oldu:)))
Konusahibi; KPSS A'yı deneyecekseniz Adalet bölümü size yardımcı olacaktır.Derslerin çoğu KPSS A hukuk konularıyla aynı zaten.İkisini birarada yürütmüş olursunuz.Tabi Hukukla bitmiyor KPSS :/
Sizin dezavantajınız var birde:/ DGS için AÖF notlarınızı yüksek tutmalısınız.
Koşullar bu:)

Artık aöf sınavları maalesef öyle çıkmış sorulara çalışılarak çözülmüyor.Şimdi çalışmazsanız geçemezsiniz.Tabi ki saatlerce değil ama sistem değişti.Yalnız çan eğrisi geldi.O iyi oldu:)))
Konusahibi; KPSS A'yı deneyecekseniz Adalet bölümü size yardımcı olacaktır.Derslerin çoğu KPSS A hukuk konularıyla aynı zaten.İkisini birarada yürütmüş olursunuz.Tabi Hukukla bitmiyor KPSS :/
Evet a grubuna hazirlanicam haklisniz bu yonden hic dusunmemistim bir suru hukuk gorucem :) konulara baktim dil dersleride var ing almanca tamamda fransizcayada zorunlu demisler :D okul bitmeden planlar yapiyorum uzun vadeli oldugu icin karamsarliga dusunuyorum ama bir yerden baslamam lazim .keske ilk sene baslasaydim diyorum suan biterdi coktan

Önlisans adaleti okuyup dgs den hukuğa geçebilecek kapasite varsa sende kpss yide hayli hayli yaparsın, dgs hukuk puanları çok yüksek, bu gibi konularda kişinin kapasitesini bilmeden yorum yapmak yanlış oluyor sen kendıni bilirsin.

Ben geçen sınavda bi dersime hiç çalışmadan son 3 yılın çıkmış sorularına baktım 90 aldım. Demekki çıkıyo :)

Lisans sonrasi yuksek lisans veya doktora yapmak gibi secenekler varken acikogretim neden okunur anlayamiyorum.

Vallla hukuk aski dogdu icimde :D hemde o prestij yeter :) calisirken bile okumak isterim mezun oldugum okulda hukuk istiyorum fakultelerimiz yan yana icinden gecip sinifima gidiyorum:D

Heyecaniniz cok guzel insallah bu heyecani kaybetmezseniz eminim ki hukuk camiasina siz de dahil olursunuz :) Gecenlerde bankaci bi beyefendiyle tanistim yasi 35+ ve hukuk fakultesinde okuyomus siz de pes etmeyin,motivasyonunuzu bozacak yorumlari duymayin fakat bunlari hayatin gerceklerinden soyutlanmadan yapin.Basarilar.

Lisans sonrasi yuksek lisans veya doktora yapmak gibi secenekler varken acikogretim neden okunur anlayamiyorum.
Cunku ben okulda kalmak istemiyorum ayrica o sureci bizzat yasadim erkek arkadasim daha gecen gun bilim sinavina girdi uc saat sorulari cevapladi ben kendimi bu kadar yetkin gormuyorum iyi bir universitede bunlari yapmak icin ortlama ales yds bilim sinavi mulkat gibi bir surec var uzun surec ve yorucu ..

Heyecaniniz cok guzel insallah bu heyecani kaybetmezseniz eminim ki hukuk camiasina siz de dahil olursunuz :) Gecenlerde bankaci bi beyefendiyle tanistim yasi 35+ ve hukuk fakultesinde okuyomus siz de pes etmeyin,motivasyonunuzu bozacak yorumlari duymayin fakat bunlari hayatin gerceklerinden soyutlanmadan yapin.Basarilar.
Ya ne kadar guzel istedigi seyi seyi yapiyorsa o kisi ne mutlu gerceklestirmis hedefini.. insallah bende yapicam ama ilk hedefim kpss den atanmak bu sene bu guruba baya konu acablirim:) bunun yaninda adaletide okumak istiyorum Turkiye buraso her an her sey olabiliyor.. mesela gecen sene 2500 kisi universiteden komiser yardimcili icin alim yapildi kimin aklina gelirdiki dersleri iyi olan alltan kalmayan bir cok tanidigim kisi suan komiser yardimcisi:)

Back
X