• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Parfüm Markaları

Black point kullanan varmı aranızda kızlar :44:
Tatlım sakın benim hatama düşüp dp ile aynı diye black point alma :((( öyle bir alkol kokusu var ki uçup gidemiyor bir türlü..genzimi yakıyor kokunun kendisini alamıyorum..Armani si aldım kapağını açıp uçurdum önce alkolünü sonra kullanabildim..Kesinlikle dp kalitesinde değil black point :((( Benim hatama düşmeyin oraya verdiğim paralarla indirimde olan bir orjinal parfümü rahat alırdım maalesef :((

kesinlikle Ferne parfüm'ü deneyin derim. inanılmaz kaliteli üretim yapıyor. ben sadece orjinal parfüm kullanan biriyim. merakımdan dolayı o saydığınız açık parfüm markalarının çoğunu denedim ve açık parfüm konusundaki önyargım da haklı olduğumu anladım. tek kelimeyle berbat. inanılmaz sentetikler fena bir alkol kokusu ve gittikçe kötüleşen parfüm kokusu. bir daha denemiycem diye kendime söz vermeme rağmen, ferne parfüm'ün sahibi beyefendiyi kıramadım ve üzerime çok sevdiğim chloe (somon krem gibi kurdelası olan) parfümü sıktı. 3 yıldır müşterisiyim. tavsiye ediyorum. parfüm yelpazesi çok geniş. çok bilgili bir bey.

İşte maalesef Balçova'dan bir türlü gidip tanışmak nasip olmadı :(( Telefonla bile aradım ama gidemedim. Netten de sipariş vermek istemedim bakmadan kokulara..Alkol kokusu almıyorsunuz dimi hiç..Parfüm genzimi yaktığında kullanamıyorum maalesef..

Back
X