bargelloyu ilk defa denedim avonun surrender parfümü sevdasına bayanssulusmileyalnız dp ve mystıcal markalarında yaşamadığım bi sorunla karşılaştım bütün kollarımda kabartılar ve pütürcükler oluştu :bbo:kızlar o yüzden sakın tenınıze sıkmayın kıyafetlerınıze sıkın sadecelmaz:
kenzo amorları denemek istiyorum şu turuncu beyaz kırmızı falan şişeleri olan varya bargelloda varmı kızlar bide renkleri nasıl ayrılıyo orda yada her rengi varmıki?
hımmmm anladım şimdi sen boyutları diyince netten bidaha baktım 3 renkte farklı boyda yani kokular aynı şişeler boylar farklı öylemi ben pempesini koklamıştım bikere çok hoşuma gitmiştiBenim bildiğim bunlar aynı koku, sadece her boyutun kendi rengi var. En azından ben sadece bir tane Kenzo amor biliyorum (hatta Tekin acardaki bir kıza sordum o da bunu söyledi).
arkadaşlar, ben parfümlerimi bir siteden alıyorum. aynı zamanda makyaj malzemeleri de satıyorlar sitede. kendime ve arkadaşlarıma aldım herkes memnun. ck euphoria aldım kendime. üstelik orjinal şişe ve kutusunda olduğundan göze de hitap ediyor.durumu orjinal parfüme müsait olmayanlar için güzel bir seçenek. bir de kampanya başlatmışlar 1 ay içinde 2 tane alana powder pudra hediye ediyorlarmıış. kapıda ödeme güzelliği de mevcut üstelik. adresi makyaj-malzemesi.com
arkadaşlar, ben parfümlerimi bir siteden alıyorum. aynı zamanda makyaj malzemeleri de satıyorlar sitede. kendime ve arkadaşlarıma aldım herkes memnun. ck euphoria aldım kendime. üstelik orjinal şişe ve kutusunda olduğundan göze de hitap ediyor.durumu orjinal parfüme müsait olmayanlar için güzel bir seçenek. bir de kampanya başlatmışlar 1 ay içinde 2 tane alana powder pudra hediye ediyorlarmıış. kapıda ödeme güzelliği de mevcut üstelik. adresi makyaj-malzemesi.com
yıllarca açık parfüm kullandım DP ve Athena...Pek de memnundum ancak meme kanseri tedavisi görünce korkumdan bıraktım şimdilerde strawberry den indirimli orijinal alıyorum ya da oriflame...Bazen de Tekin acar indirimlilerinden...Olmadı rebul parfümleri de güzel...açık almayın arkadaşlar hepsi organize sanayi bölgelerinde ne idüğü belirsiz şartlarda üretiliyorlar...
Canım parfümler orjinaline yakın mı peki eğer taklitse dediğin gibi poison 41 lira çünkü taklitler 20 lira civarlarında hep açık parfümerilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?