- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi pamuksekerim23
-
tahmini yumurtlamadan kaçgün sonra olmuştu acaba kanamanBENİM NORMAL KIRMIZI KANAMAM BİLE OLMUŞTU SONRA DOKTORLA KONUŞTUM YERLEŞME KANAMASIYDI MUHTEMELEN DEDİ ENDİŞELENCEK BİŞEY YOKMUŞ. BENCE EN KESİNİ KAN TESTİ BENİMKİ Bİ İKİ HAFTALIKKEN KAN TESTİNDE ÇIKMIŞTI
çok teşekkürederim inşallahHiç bir bilgim yok ama inşallah herşey gönlünüzce olur.
teşekkürederimmarkadaşım öncelikle rabbim acil şifa versin ama bu konunun yeri gebelik bölümü.. oraya taşınırsa orda bu konuları daha iyi bilen arkadaşlar mevcut.. daha iyi bir sonuç alırsın..
pazartesi test yaptıracağım inşallah enfeksiyondan pembe akıntı olurmukiyerleşme kanaması olabilir ama yinede kesin sonuç için test yaptırın çünkü enfeksiyona bağlıda olabilir
benmde yumurtlamadan 15gün sonra kanamamn olması lazım yani adet tarihime 4 gün var daha inşallah yerleşeme kanamasıdırYUMURTLAMA TARİHİNE GÖRE HATIRLAMIYORUM AMA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM ADET TARİHİMDE KANAMA GELDİ HATTA ADET OLUYORUM SANDIM AMA 5 GÜN BOYUNCA HASTA OLMAYINCA KAN TESTİ YAPTIRDIM EŞİMİN ISRARIYLA NORMAL GEBELİK TESTİNDE NEGATİF ÇIKTI ÇÜNKÜ. KAN TESTİNDE HİÇ UNUTMUYORUM BETA HCG 27 ÇIKMIŞTI.
12.gün bugün pazratesini bekliyorum bakalımeğer yumurtlamadan itibaren 14. günü doldurduysan idrar testi yap derim ben
bende p.tesi yi bekliyorum. aslında adetim 3 gün gecikti ama pazar günü 14. günüm, garanti olsun diye p.tesi test yapıcam adet olmazsam tabi12.gün bugün pazratesini bekliyorum bakalım
merhaba canım bişey sormak istiyorum yatnıtlarsan eğer, adet gününde herhengi bir ağrın ya da belirtin var mıydı? nasıl şüphelendin?BENCE EN GÜZELİ GİDİP BETA HCG YAPTIR AMA BENCE ADET TARİHİNDE YAP Kİ DAHA GARANTİ OLSUN. BEN BEŞ GÜN BİLE BEKLEMİŞTİM GECİKMİŞ OLABİLİRİM DİYE. HATTA AYNI HAFTASONUNDA SAÇIMI BİLE BOYATCAKTIM EŞİMİN SAYESİNDE ERKENDEN ÖĞRENMİŞTİM VE BOYATMADIM.
kasık ağrım vardı karnım şişti belime vuruyordu ağrısı kasığımın ve 3 4 gün byunca giderek artan şeffaf yapışkan akıntım oldu yumurtaladığım gün akıntım aşırı yoğunoldu ve birden kesildimerhaba canım bişey sormak istiyorum yatnıtlarsan eğer, adet gününde herhengi bir ağrın ya da belirtin var mıydı? nasıl şüphelendin?
hayırlısı olsun inşallah hakkından bende adet olmazsam test yaptıracağım pzrtesibende p.tesi yi bekliyorum. aslında adetim 3 gün gecikti ama pazar günü 14. günüm, garanti olsun diye p.tesi test yapıcam adet olmazsam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?