Açık rinoplasti sonrası iz

orange2402

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
168
46
18
28
Arkadaşlar merhaba. Ben 13 gün önce açık burun ameliyatı oldum. Dikiş izim ilk günlere göre daha iyi ama ön profilden bariz şekilde dikiş izim çizgi gibi belli oluyor. Dikişimin üst kısmı bombeli duruyor tam dikiş kısmı da içe doğru duruyor. Bu durumu yaşayan var mı? Düzelir mi sizce? Fotoğrafta ışıktan dolayı çok belirgin değil normalde daha belirgin

Eklentiler

• 6E8EA2F7-FB9D-4399-8785-35F52E502E90.webp
    6E8EA2F7-FB9D-4399-8785-35F52E502E90.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 203
1 sene sonra hic bir iz kalmiyor merak etmeyin sadece gunesten koruyun ve bol bol krem surun

Kesinlikle , ikinci ameliyatimi oldum ben suan 2 ay oldu , suan bile silinmeye basliyor iz , avene cicaplast kullanirsaniz iyilesmeyi hizlandiriyor :)

Arkadaşlar merhaba. Ben 13 gün önce açık burun ameliyatı oldum. Dikiş izim ilk günlere göre daha iyi ama ön profilden bariz şekilde dikiş izim çizgi gibi belli oluyor. Dikişimin üst kısmı bombeli duruyor tam dikiş kısmı da içe doğru duruyor. Bu durumu yaşayan var mı? Düzelir mi sizce? Fotoğrafta ışıktan dolayı çok belirgin değil normalde daha belirgin
benim 5 yıl oldu şu an iz yok denecek kadar az ama bence cilt yapısıyla ilgili bişey ne kadar sürede tam iyileşeceği..

Back
X