MERHABA,
Yakın bir zamanda ameliyat olucam şu an tetkiklerle uğraşıyorum , doktorum AÇIK TEKNİKLE ameliyatımı yapabileceğini söyledi çünkü burun eğriliği ve nefes problemi var açıkla yapılabilir kapalı olmaz dedi
açık tekniği araştıyorum artıları eksileri neler yardımcı olurmusunuz tavsiye edermisiniz
Ya her doktor kapalıyla olmaz demeyi bıraksın.ben kapalı yapamıyorum desin daha dürüstçe olur.benim burnum aşırı kemerliydi ve deviasyon vardı hemde kanatlardan daraltıldı kapalı teknikle oldum. Demekki olabiliyormuş.
Tabi açık teknikle çok güzel yapan doktorlar var . Kapalı yapıpta kötü olanlar da var iyi araştırmak lazım. Ama kapalının avantajı hasta yönünden iyi doktor yönünden kötü çünkü uzmanlık gerektiriyor.
Ya her doktor kapalıyla olmaz demeyi bıraksın.ben kapalı yapamıyorum desin daha dürüstçe olur.benim burnum aşırı kemerliydi ve deviasyon vardı hemde kanatlardan daraltıldı kapalı teknikle oldum. Demekki olabiliyormuş.
Tabi açık teknikle çok güzel yapan doktorlar var . Kapalı yapıpta kötü olanlar da var iyi araştırmak lazım. Ama kapalının avantajı hasta yönünden iyi doktor yönünden kötü çünkü uzmanlık gerektiriyor.
Aynen ben estetik oldum ama asıl olma nedenim bitarafımdan az nefes almaktı 2 cm e yakın kemik çıktı et falan yakıldı kemer vardı o törpülendi.doktorla iyice konuşun nasıl istediğinizi kafalarına göre törpüşüyorlar mesela ben kavisli sevmiyordum öyle de yapmadı doktor siz nasıl istediğinizi iyi belirtinEstetik mi oldunuz bende eğrilik var, kemik var burunda sağ kısımda komple daraltmış nefesi zorlaştırıyor, bunlar söylendi istediğin birşey varmı diye sorulduğunda ben yalnızca kemer çok belirgin kötü durmasada kemer hafif alınsın dedim, tekrar görüşmeye gidicem devlet hastanesi 3000 tl ye yakın bir fiyat söylendi, bilgisizce birşey yapmak istemiyorum burun sonuçta ve derim ince acaba açık teknik olmasının deriyle bir alakası varmı bilmiyorum forumu okuyorum geneli hep estetik üzerine yazılı konular ben estetik olmuyorum ama düzeltilmesini istediğin seyler varsa söyleyebilirsin dendi ameliyat tarihim belli değil ama kasım aralık ayında olabilirm en geç ve net bir karar vermem gerekiyor umarım pişman olmam
Burnum eyriydi kemik eyriydi icinde et vardi. Nefes alma sikintiydi veee kapali technik oldumMERHABA,
Yakın bir zamanda ameliyat olucam şu an tetkiklerle uğraşıyorum , doktorum AÇIK TEKNİKLE ameliyatımı yapabileceğini söyledi çünkü burun eğriliği ve nefes problemi var açıkla yapılabilir kapalı olmaz dedi
açık tekniği araştıyorum artıları eksileri neler yardımcı olurmusunuz tavsiye edermisiniz
Doktorunuz kimAçık ve kapalı teknik doktordan doktora değişiyor, yoksa eğrilik kapalı teknikle de giderilebilir. Ben kapalı teknikle oldum. Sanırım kapalı teknikte doktorun uzmanlığı daha önemli, daha az görerek işlem yapabildiği için. ama daha çabuk iyileşiyor ve iz kalmıyor. Ben kapalı tercih ettim ama ikisinin de kendince artı ve eksileri vardır. piyasadaki en popüler doktorlar genelde kapalı teknik tercih ediyor sanırım.
Arkadaşlar kapalı teknik 30 40 dakika sürmez o nerden çıktı ya. Kapalı tekniği yapmak zordur her doktorun harcı değil. Zor oldugu için herkes yanasmıyor zaten. Çünkü açıktaki gibi rahat çalışamama durumu var. Daha bi özveri istiyor. Kapalı teknik yapan dıktor işinin ehliyse harika sonuçlar çıkııor bakınız Ali Murat akkuş süleyman taş gibi.
Evet onun hakkını yiyemeyiz o da önden başarılı. Ama açık mı kapalı mı yapıyor bilmiyorum bence doktor hangi teknikte iyise onu yapmalı.Baris cakırda önden cok güzel yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?