- 18 Ocak 2018
- 47
- 40
- 8
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Annem yok bişey bilmiyorum o yüzdende böyle şeylerle kafamı karıştırıyorlar, babamda karşmaz zaten bende gereksiz gaza geldim sonra üzüldüm aramızda bozuldu insanlar yüzünden salak gibi uydum insanlara şimdi nasıl düzelteceğim bilmiyorumBenim erkek arkadaşımın durumu buna yetti sizin eşleriniz size takar artık 2 bilezik 3 kolye deyip susturun ne kadar ayıp şunların lafının edilmesi ya. Kendinize takılan altına göre mi değer biçiyorsunuz? İnsanların ağzına laf vermeyin.
Annem yok bişey bilmiyorum o yüzdende böyle şeylerle kafamı karıştırıyorlar, babamda karşmaz zaten bende gereksiz gaza geldim sonra üzüldüm aramızda bozuldu insanlar yüzünden salak gibi uydum insanlara şimdi nasıl düzelteceğim bilmiyorum
Haha çok güldüm Allah iyliğini versin :)) haklısınız kesinlikle gaza geldikten sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor malesefÖzür dilersin olur biter. Ne takmışlar çok mu önemli? Söz istemişsin zaten, nişanda takılır bilezik set vs.bnm bildiğim böyle.
Zaten millete sen ne bakıyosun herkes konuşmuş olmak için konuşuyo. Hatta bak daha dün nişanlım doğumgünü hediyesi almış bana kolye ve küpe seti. Bende anneme söylemiştim telefonda konuşurken hani at bakayım fln dedi. Fotoğrafa cevap bu set değil taşları farklı seni kandırmış. Aa evet taşları farklıymış ben hiç farketmemiştim, takılmasana bunlara dedim. Nişanlımda sen onun küpesini takmazsın diye seveceğin bişey alayım dedi. Annemin dediğine baksam aa bu set değilmiş diye çıkışsam ben mutsuz olucam. Kendisi de hediye almadı bu arada :)
O sana laf söyleyenler seni gaza getirenler ne takmış peki sözde? Anca boş boş konuşsun bizim millet.
Aaa ne yazmışım be.. kendi derdimi anlatmışım komple. Kusuruma bakma konu sahibi. Silmeye üşendim silmicem bunu
Niyetim kötü olsa umursamazdım heraldeBurcu bahane etme
Hakikaten gaza gelip, dökülmüşsün
Özür dilemen yeterli bence, niyetin iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?