Acik yardım kızçeler

Perilla_06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
47
40
8
Kızlar ben daha önce nişanlanıp ayrıldığım için nişan istemedim görüştüğüm kişiyle onun ailesi benim ailem arasında söz gibi bişeyler oldu düğünde haziranda artı bişey yapmayacağız ama onlar bana sadece bir tane bileklik , küpe, saat, alyans aldılar etrafımdaki herkes en az 2 blezik takmaları lazımdı diyor teyzmler kuzenimler falan salak yerine koydu beni bende istemedim önceden zaten babamda karışmaz böyle şeylere ama galiba ben gaza gelip sen bi blezik bile takmadın bende sözlüyüm falan takınmak isterim dedim ağzımdan kaçtı başka bişeye sinirliyken sonra üzüldüm gaza geldim gelmesine ama etrafımdakilerin söyledikleri doğrumu yoksa ben gereksiz yere mi gaza geldim . böyle şeylerde nasıl olur ben biraz patavatsızım yay burcunun en büyük özelliğini taşıyorum da :( ablalar kardeşler bilgilendiriniz lütven

Benim erkek arkadaşımın durumu buna yetti sizin eşleriniz size takar artık 2 bilezik 3 kolye deyip susturun ne kadar ayıp şunların lafının edilmesi ya. Kendinize takılan altına göre mi değer biçiyorsunuz? İnsanların ağzına laf vermeyin.
Annem yok bişey bilmiyorum o yüzdende böyle şeylerle kafamı karıştırıyorlar, babamda karşmaz zaten bende gereksiz gaza geldim sonra üzüldüm aramızda bozuldu insanlar yüzünden salak gibi uydum insanlara şimdi nasıl düzelteceğim bilmiyorum

Annem yok bişey bilmiyorum o yüzdende böyle şeylerle kafamı karıştırıyorlar, babamda karşmaz zaten bende gereksiz gaza geldim sonra üzüldüm aramızda bozuldu insanlar yüzünden salak gibi uydum insanlara şimdi nasıl düzelteceğim bilmiyorum

Erkek arkadaşınızdan özür dileyin, yapacak bir şey yok. "Ben senin elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum" derseniz yumuşar sanırım, ki adam da yapıyordur zaten niye sizden saklasın ki? Evlenince zaten her şeyiniz ortak olacak. Çok bilmiş akrabalarınızı da "Herkes kendi gücünün yettiğini yapar, bunların lafını etmek görgüsüzlüktür ayıptır" diye susturun.

5 taksalar neden 7 değil de 5 derler milletin lafına bakma onlar hep derler, mutlumusunuz gerisi fasa fiso...

Özür dilersin olur biter. Ne takmışlar çok mu önemli? Söz istemişsin zaten, nişanda takılır bilezik set vs.bnm bildiğim böyle.
Zaten millete sen ne bakıyosun herkes konuşmuş olmak için konuşuyo. Hatta bak daha dün nişanlım doğumgünü hediyesi almış bana kolye ve küpe seti. Bende anneme söylemiştim telefonda konuşurken hani at bakayım fln dedi. Fotoğrafa cevap bu set değil taşları farklı seni kandırmış. Aa evet taşları farklıymış ben hiç farketmemiştim, takılmasana bunlara dedim. Nişanlımda sen onun küpesini takmazsın diye seveceğin bişey alayım dedi. Annemin dediğine baksam aa bu set değilmiş diye çıkışsam ben mutsuz olucam. Kendisi de hediye almadı bu arada :)
O sana laf söyleyenler seni gaza getirenler ne takmış peki sözde? Anca boş boş konuşsun bizim millet.
Aaa ne yazmışım be.. kendi derdimi anlatmışım komple. Kusuruma bakma konu sahibi. Silmeye üşendim silmicem bunu

Özür dilersin olur biter. Ne takmışlar çok mu önemli? Söz istemişsin zaten, nişanda takılır bilezik set vs.bnm bildiğim böyle.
Zaten millete sen ne bakıyosun herkes konuşmuş olmak için konuşuyo. Hatta bak daha dün nişanlım doğumgünü hediyesi almış bana kolye ve küpe seti. Bende anneme söylemiştim telefonda konuşurken hani at bakayım fln dedi. Fotoğrafa cevap bu set değil taşları farklı seni kandırmış. Aa evet taşları farklıymış ben hiç farketmemiştim, takılmasana bunlara dedim. Nişanlımda sen onun küpesini takmazsın diye seveceğin bişey alayım dedi. Annemin dediğine baksam aa bu set değilmiş diye çıkışsam ben mutsuz olucam. Kendisi de hediye almadı bu arada :)
O sana laf söyleyenler seni gaza getirenler ne takmış peki sözde? Anca boş boş konuşsun bizim millet.
Aaa ne yazmışım be.. kendi derdimi anlatmışım komple. Kusuruma bakma konu sahibi. Silmeye üşendim silmicem bunu
Haha çok güldüm Allah iyliğini versin :)) haklısınız kesinlikle gaza geldikten sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor malesef

Burcu bahane etme
Hakikaten gaza gelip, dökülmüşsün

Özür dilemen yeterli bence, niyetin iyiyse

Akraba arasinda Kiskanlik cok olur, akrabalari sakin ama sakin evlilik meselesi icine cok katmayin, her dedikleri ile gaza gelmeyin ve mutlulugunuzu anlatmayin belli etmeyin

Çok bilmiş teyzen taksaydı bilezik insanın gücü neye yeterse onu yapar daralmanın alemi yok

Takılmayın böyle şeylere sevgi saygı mutluluk bunlarla ölçülmez bi cahillik ettim diyip özür dileyin eminim herşey yoluna girecek

Back
X