- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
- Konu Sahibi Melegiimm22
Kızlar 9+4 haftalık hamileyim bu gün açık yesil renkte akıntım oldu kokulu, kasıntı yanma yok salı Dr gidicem sanırım enfeksiyon
bu durumla karşılaşan oldumu nasıl bi tedavi verir Dr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 9+4 haftalık hamileyim bu gün açık yesil renkte akıntım oldu kokulu, kasıntı yanma yok salı Dr gidicem sanırım enfeksiyonbu durumla karşılaşan oldumu nasıl bi tedavi verir Dr
Sizdedemi olduEnfeksiyonun kralı olur kendileri.
Fitil verir canm geçmiş olsun ihmal etme
Sizdedemi oldu![]()
Evet kokusu ağır , olabilir canım umarım kısa sürede geçer cok tesekkur ederim bilgi verdigin icinEvet canim ama hemen geçiyor korkma.
Hatta kokusunu kokmuş balık kokusu diye tabir ediyor doktorlar.
Çok ağır bir kokusu var ve iğrenç bir enfeksiyon cidden. Bu aralar hiç eşinle beraber oldunmu bana doktor belki eşinden bulaşmış olabilir demişti
Kızlar bende de car bu çok açık yeşil ama kokulu akıntı özellikle de ilişki esnasında ve sonraki günler artıyor size fitil ne verdiler ne kullansam acaba aslında daha önce de aynı kokulu akintidan oldu akıntıya kültür testi yaptırdım temiz çıktı doktor fırıl verdi flora için ama mantar değilsin dedi adını hatirlayamiorum ama aradan 5 ay falan geçti yine oldu aynı koku ve akıntı doktor da ha deyince gidilmiyor ilcedeyim kafana göre size verilen fitili alip kullansam mi ilerlemedenEvet kokusu ağır , olabilir canım umarım kısa sürede geçer cok tesekkur ederim bilgi verdigin icin![]()
Canım benm kendiliğinden geçmişti ilaç kullanmadm, bol su içmiştim, hamilemisn? Dr una sormadan bisey kullanmaKızlar bende de car bu çok açık yeşil ama kokulu akıntı özellikle de ilişki esnasında ve sonraki günler artıyor size fitil ne verdiler ne kullansam acaba aslında daha önce de aynı kokulu akintidan oldu akıntıya kültür testi yaptırdım temiz çıktı doktor fırıl verdi flora için ama mantar değilsin dedi adını hatirlayamiorum ama aradan 5 ay falan geçti yine oldu aynı koku ve akıntı doktor da ha deyince gidilmiyor ilcedeyim kafana göre size verilen fitili alip kullansam mi ilerlemeden
Yok canım hamile değilim ama iki yıldır uğraşıyoruz tüp bebekler asilamalar derken oldu bu koku yoksa eskiden kendimden hic böyle koku gelmezdi iki dir oluyor zaten eşimin spermler az birde enfeksiyon engeller mi diyorum gideyim bari doktora işin kötüsü ağızdan antibiyotik de icemem tüp bebekten sonra bagirsaklarimda hasar kaldı sürekli isal gibiyim hiç ilaç kullanamiom biraz karışık ve zor bir durumdayım anlayacağın ligin için sağol canımCanım benm kendiliğinden geçmişti ilaç kullanmadm, bol su içmiştim, hamilemisn? Dr una sormadan bisey kullanma
Rica ederim canım, Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah cümle isteyene ♡ canım reflor diye bi probiyotik ilaç var bağırsaktaki dengeyi sağlıyo yararlı mıkropla zararlı mikrop dengesini, doğumdan sonra antibiyotik kullandım çok ishal yapmıştı dr uma söyledim yanında reflor al dedi çok ise yaradı ishalimi geçirdi, hiçbi zararı yok bitkisel diye biliyorum, receteszde alinabiliyo ama biraz pahalı 10 tanesi 25tl diye hatrliyormYok canım hamile değilim ama iki yıldır uğraşıyoruz tüp bebekler asilamalar derken oldu bu koku yoksa eskiden kendimden hic böyle koku gelmezdi iki dir oluyor zaten eşimin spermler az birde enfeksiyon engeller mi diyorum gideyim bari doktora işin kötüsü ağızdan antibiyotik de icemem tüp bebekten sonra bagirsaklarimda hasar kaldı sürekli isal gibiyim hiç ilaç kullanamiom biraz karışık ve zor bir durumdayım anlayacağın ligin için sağol canım
Canim reflor da dahil bir çok ilaç kullandım ama. Tüp bebek sonrası bozulan bağırsaklarım eskiye dönmedi şimdi de eğer ağızdan ilaç verirse daha da bozulur diye korkuyorum fıtil işimi görür inşallahRica ederim canım, Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah cümle isteyene ♡ canım reflor diye bi probiyotik ilaç var bağırsaktaki dengeyi sağlıyo yararlı mıkropla zararlı mikrop dengesini, doğumdan sonra antibiyotik kullandım çok ishal yapmıştı dr uma söyledim yanında reflor al dedi çok ise yaradı ishalimi geçirdi, hiçbi zararı yok bitkisel diye biliyorum, receteszde alinabiliyo ama biraz pahalı 10 tanesi 25tl diye hatrliyorm
InşaAllah canım benim, Rabb'im hayırlı bi evlat nasip etsin size inşaAllah ♡♡♡Canim reflor da dahil bir çok ilaç kullandım ama. Tüp bebek sonrası bozulan bağırsaklarım eskiye dönmedi şimdi de eğer ağızdan ilaç verirse daha da bozulur diye korkuyorum fıtil işimi görür inşallah
Çok sağol cnm ama tuplerim açıldı derken enfeksiyon oldu bu sefer de spermler dersen hep yerlerde artık allaha bıraktım nasip ederse ol derse olacakInşaAllah canım benim, Rabb'im hayırlı bi evlat nasip etsin size inşaAllah ♡♡♡
Olur hayırlısıyla inşaAllah canım benim ♡Çok sağol cnm ama tuplerim açıldı derken enfeksiyon oldu bu sefer de spermler dersen hep yerlerde artık allaha bıraktım nasip ederse ol derse olacak