Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk zamanlar cok normal. Istah artisi oluyor. Zamanla gecer merak etmeyin. Ama isi abartmadan dusuk kalorili seyleri tercih edin ki kilo problemiyle ugrasmak zorunda kalmayin ilerde.Kızlarr bana bi akıll verin yaa pakolojik demeyin 6haftalık hamileyim deli gibi yemek yiyorum 2 saat aonra yekrar karnı acıkıyo kafayı yicem ya böyle olan varmıydı hiç
Bende yıyorum dün doktorum bulantın varmı dedı bende yok maşallahım var dedım tadını çıkar dedı cok kusan var ılk aylarda benımde maşallahım var Vallah sahurda bıle yıyorum esımleKızlarr bana bi akıll verin yaa pakolojik demeyin 6haftalık hamileyim deli gibi yemek yiyorum 2 saat aonra yekrar karnı acıkıyo kafayı yicem ya böyle olan varmıydı hiç
O mide bulantisi bende hic olmadi.sanirim bundan sonra da olmayacak.korkmayin.herkeste olmuyormus.Canım ben de 6 haftalık hamileyim aynı senin gibi iştahım çok açık. Çevremdeki herkes bulantılardan bahsediyo ama bende tık yok çok şükür sadece koku hassasiyetim var hafif midem bulanır gibi oluyo ama öğürme kusma yok. Hatta zaman zaman acaba bi anormallik mi var diye korkuyorum henüz kalp atışını duymadık çünkü. Siz duyabildiniz mi acaba?
Ewet ben varim ayrica mide bulantisi kokulara asiri duyarlilik ta varKızlar benim göğüslerim çok hassaslaştı ve sertleşti. Bir de çok sık idrara çıkıyorum. Bunları yaşayan var mı?