Acıkıyorummmmmm

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
32
Kızlarr bana bi akıll verin yaa pakolojik demeyin 6haftalık hamileyim deli gibi yemek yiyorum 2 saat aonra yekrar karnı acıkıyo kafayı yicem ya böyle olan varmıydı hiç

Kızlarr bana bi akıll verin yaa pakolojik demeyin 6haftalık hamileyim deli gibi yemek yiyorum 2 saat aonra yekrar karnı acıkıyo kafayı yicem ya böyle olan varmıydı hiç
Ilk zamanlar cok normal. Istah artisi oluyor. Zamanla gecer merak etmeyin. Ama isi abartmadan dusuk kalorili seyleri tercih edin ki kilo problemiyle ugrasmak zorunda kalmayin ilerde.

Gerçektenmi bendemi sorun var diye düşünmeye başlamıştım geçiştirmeye çalııyorum ama olmuyo

Bende oyleydim ilk haftalar. Su anda 12 haftaligim ve yavas yavas azaliyor. Acligini meyveyle falan bastirmaya bak, benim gibi herseye saldirma. Ilk 3 ayda 4 kilo aldim bile :(

Bende yıyorum dün doktorum bulantın varmı dedı bende yok maşallahım var dedım tadını çıkar dedı cok kusan var ılk aylarda benımde maşallahım var Vallah sahurda bıle yıyorum esımle

Benim ilk hamileliğimde ilk 12-13 hafta hiç birşey yiyememistim.hatta 2 kilo verdim.ama o açlık hissini biliyorum.söyle düşünün içeride sürekli çalışan bir inşaat var.dolayisi ile vücut çok miktarda enerji harcıyor ve sizinde bunu karşılamaniz lazım.Bundan dolayi da açlık hissi oluşuyor. Benim gibi acıksa da yiyemeyenler ise depolardan kullanıyor. Yine de kontrollü olmakta fayda var kilo almak açısından.Sonrasında da şeker riskim çıktığı icin diyet ile devam ettim.toplamda 9 kg falan aldım.

valla bende öyle çok şükür ilk günlerde bulantım vardı sonra şuan hiç yok ama sürekli açım hiç doymuorum

Canım ben de 6 haftalık hamileyim aynı senin gibi iştahım çok açık. Çevremdeki herkes bulantılardan bahsediyo ama bende tık yok çok şükür sadece koku hassasiyetim var hafif midem bulanır gibi oluyo ama öğürme kusma yok. Hatta zaman zaman acaba bi anormallik mi var diye korkuyorum henüz kalp atışını duymadık çünkü. Siz duyabildiniz mi acaba?

Valla bende çok acikiyrm normal bu arada bulanti özellikle sabahlari oluyo ama ögurme kusma yok bendede kilo almayi duşunmeyin ilk 3 ay bebegin gelisimi için cok önemli iyi beslenin kaliteli beslenin bence.kalp atısni bende daha duymadm dr um erken dedi ama kese olusmuş inşallah minik kalbinin atısınida duyariz hepimiz.

Bende 6 haftalığım demekki bu zamanlar çok vücüt çalıştığı için acıkıyoruz. Temmuz ayının 14 üne randevu verdi doktor ozaman kalp atışlarını dinleyeceğiz inş.kimisinin de 3 aydan sonra bulantıları başlıyormuş inşallah bizim öule olmaz kızlar. Bugün tartıldım kilo almamışım 2 haftadır aynı kilodayom oladar yememe rağmen şaşırdım

Bide benim karnım sertleşti be büyüdü anlamadım görmeniz lazım sanki 4aylık bebek karnı

Benim de kilo artışım çok yok ama şişkinlik ve bağırsak problemi yaşıyorum. Karnımı gören 6 aylık mı diyo ama benimki sadece 6 haftalık:)

Canım ben de 6 haftalık hamileyim aynı senin gibi iştahım çok açık. Çevremdeki herkes bulantılardan bahsediyo ama bende tık yok çok şükür sadece koku hassasiyetim var hafif midem bulanır gibi oluyo ama öğürme kusma yok. Hatta zaman zaman acaba bi anormallik mi var diye korkuyorum henüz kalp atışını duymadık çünkü. Siz duyabildiniz mi acaba?
O mide bulantisi bende hic olmadi.sanirim bundan sonra da olmayacak.korkmayin.herkeste olmuyormus.

Acikiyorum diyip herseye saldirmayin gereksiz kilo alimindan kacinin sonra vermesi zor olur.daha yolun basindasinz.benimde hic mide bulantm olmaz ama 3 kilo verdim.21 haftaligim ve daha 2 kilosunu geri almisim.o da normal cunki bebis bu haftalarda 400 gr civari ve suyu vs derken 1 kilodan fazla ona gidiyor.

Valla bende aynı ozaman şişkinlik var bende de hören şaşırıyor hetşeye saldırmıyotum tabiki acıktıka badem ceviz bunlarla heçiştiriyorum

Hamileliğin ilk haftalarında olması ilginç

Kızlar benim göğüslerim çok hassaslaştı ve sertleşti. Bir de çok sık idrara çıkıyorum. Bunları yaşayan var mı?

Kızlar benim göğüslerim çok hassaslaştı ve sertleşti. Bir de çok sık idrara çıkıyorum. Bunları yaşayan var mı?
Ewet ben varim ayrica mide bulantisi kokulara asiri duyarlilik ta var

Back
X