Açıklamayı ve fotografa bakip akil ıstiyorum sizden😔

pinarbbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
14
4
1
33
Reglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da

Eklentiler

• 20221219_083114.webp
    20221219_083114.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 235
Daha yeni olduğundan silik çizgi çıkmış. Bi kaç gün daha bekleyip tekrarlayın testi

Reglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da
Regliniz geciktiyse bence kan verin. Çizgiyi ben de gördüm ama ne olursa olsun idrar testi yanıltabiliyor

Geç döllenme olabilir bir kaç gün daha bekleyip test yap ya da git kan ver daha net sonuç alırsın

Rabbim bana da nasip etsin bu çizgiyi görmeyi 🙏
Sizin yerinizde olsam şuan sağlık ocağındaydım hemen kan testi vermelisiniz var görünüyor kısa sürede belirdiyse.

Rabbim bana da nasip etsin bu çizgiyi görmeyi 🙏
Sizin yerinizde olsam şuan sağlık ocağındaydım hemen kan testi vermelisiniz var görünüyor kısa sürede belirdiyse.
Dün yaptim bugün gidicem nasipse idrar testleri çok yaniltiyor rabbim sizede versin inşallah 🤗

Allah razı olsun inşallah sizin de vardır 🥰
Yazicam gene buraya haber vericem cikiyor sonuçlar 1 saate zaten ama 1.20 görecem diye gitmek istemiom 😕acikcasi bi kere kan testi yaptirdim o kadar emindimki bütün sanki vücudum daki tepkiler hamileymisim gibi
Allah razı olsun inşallah sizin de vardır 🥰
Amin inşallah bugün gidicem işteyim çalışıyorum sonuç cikinca yazarim nasipse

bariz ben burdayım diyor darısı bana allahım
İnsallah öyledir bazen kuruma çizgisi oluyor erken gebelik testleri çok hassas oluyorlar reglim gecikmese direk çöpe atardim bunu negatif diyip reglim gecikince sadece şüphelendim normalde 28.gunde bir yada 27 günde bir kesin olurum erken olurdum geç olmazdım bakalim ne cikicak çok umutlanmak istemiyorum sizede en sagliklisindan biranonce versin inşallah doğru zamanı bekliyordur belkide bebeşiniz 🥰

Canım benimde regl 3 gün geçikince böle silikti hemen mi çıktı silik çizgi yoksa geç mi

Canım benimde regl 3 gün geçikince böle silikti hemen mi çıktı silik çizgi yoksa geç mi
Canim vallahi 4 dakka lavaboda durmamisim dir işe gidicektim acele yaptim bunu yaptim ayiptir söylemesi pantolonumu giydim baktim bu çizgi var lavabodan cikmadan gercekti hepsi yani toplasan 3 dakka yada 4 dakka

Canim vallahi 4 dakka lavaboda durmamisim dir işe gidicektim acele yaptim bunu yaptim ayiptir söylemesi pantolonumu giydim baktim bu çizgi var lavabodan cikmadan gercekti hepsi yani toplasan 3 dakka yada 4 dakka
Anladım canım benimde ıki dk falan cıkmstı ama ben emin olamadım uc tane test yaptım hepsınde silikti 😇adet geçikmesinin 5. gün test yaptım sabah kıpkırmızı olmstu hemen sağlık ocagına gttim hamile oldugumu ögrendim inşallah sende hamilesindir ama bnce hamilesin😇

Anladım canım benimde ıki dk falan cıkmstı ama ben emin olamadım uc tane test yaptım hepsınde silikti 😇adet geçikmesinin 5. gün test yaptım sabah kıpkırmızı olmstu hemen sağlık ocagına gttim hamile oldugumu ögrendim inşallah sende hamilesindir ama bnce hamilesin😇
Yaaaa ağzın bal yesin gidip kan testi vericem bugün bakalim ne cikicak 😇nasip hayirlisi olsun hakkimizda burya dönüp yazarim negatif ise teselilerinizi beklerim 😔sende sağ salim kucağına al inşallah bebisini 🥰

Yaaaa ağzın bal yesin gidip kan testi vericem bugün bakalim ne cikicak 😇nasip hayirlisi olsun hakkimizda burya dönüp yazarim negatif ise teselilerinizi beklerim 😔sende sağ salim kucağına al inşallah bebisini 🥰
İnşallah canım hamilesindir sende dualarım seninle haber verirsin hersey gönlünce olsun🥰🥰🥰🌼🌼

Back
X