Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regliniz geciktiyse bence kan verin. Çizgiyi ben de gördüm ama ne olursa olsun idrar testi yanıltabiliyorReglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da
Geç döllenme olabilir bir kaç gün daha bekleyip test yap ya da git kan ver daha net sonuç alırsınReglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da
Rabbim bana da nasip etsin bu çizgiyi görmeyiReglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da
Dün yaptim bugün gidicem nasipse idrar testleri çok yaniltiyor rabbim sizede versin inşallahRabbim bana da nasip etsin bu çizgiyi görmeyi
Sizin yerinizde olsam şuan sağlık ocağındaydım hemen kan testi vermelisiniz var görünüyor kısa sürede belirdiyse.
Allah razı olsun inşallah sizin de vardırDün yaptim bugün gidicem nasipse idrar testleri çok yaniltiyor rabbim sizede versin inşallah![]()
Yazicam gene buraya haber vericem cikiyor sonuçlar 1 saate zaten ama 1.20 görecem diye gitmek istemiomAllah razı olsun inşallah sizin de vardır![]()
Amin inşallah bugün gidicem işteyim çalışıyorum sonuç cikinca yazarim nasipseAllah razı olsun inşallah sizin de vardır![]()
İnşallah hayırlısıAllah razı olsun inşallah sizin de vardır![]()
İnsallah öyledir bazen kuruma çizgisi oluyor erken gebelik testleri çok hassas oluyorlar reglim gecikmese direk çöpe atardim bunu negatif diyip reglim gecikince sadece şüphelendim normalde 28.gunde bir yada 27 günde bir kesin olurum erken olurdum geç olmazdım bakalim ne cikicak çok umutlanmak istemiyorum sizede en sagliklisindan biranonce versin inşallah doğru zamanı bekliyordur belkide bebeşinizbariz ben burdayım diyor darısı bana allahım
Canım benimde regl 3 gün geçikince böle silikti hemen mi çıktı silik çizgi yoksa geç miReglim 3 gün gecikti ve bu erken hamilelik testi o kadar silik ki belki siz görmüyorsunuz da ben gördüm ama hamile olsam kabak gibi 2 çizgi çıkması gerekmiyormu şaşırdım ne yapacagimi da
Canım benimde regl 3 gün geçikince böle silikti hemen mi çıktı silik çizgi yoksa g
Canim vallahi 4 dakka lavaboda durmamisim dir işe gidicektim acele yaptim bunu yaptim ayiptir söylemesi pantolonumu giydim baktim bu çizgi var lavabodan cikmadan gercekti hepsi yani toplasan 3 dakka yada 4 dakkaCanım benimde regl 3 gün geçikince böle silikti hemen mi çıktı silik çizgi yoksa geç mi
Anladım canım benimde ıki dk falan cıkmstı ama ben emin olamadım uc tane test yaptım hepsınde siliktiCanim vallahi 4 dakka lavaboda durmamisim dir işe gidicektim acele yaptim bunu yaptim ayiptir söylemesi pantolonumu giydim baktim bu çizgi var lavabodan cikmadan gercekti hepsi yani toplasan 3 dakka yada 4 dakka
Yaaaa ağzın bal yesin gidip kan testi vericem bugün bakalim ne cikicakAnladım canım benimde ıki dk falan cıkmstı ama ben emin olamadım uc tane test yaptım hepsınde siliktiadet geçikmesinin 5. gün test yaptım sabah kıpkırmızı olmstu hemen sağlık ocagına gttim hamile oldugumu ögrendim inşallah sende hamilesindir ama bnce hamilesin
![]()
Sonuç ne acabaYaaaa ağzın bal yesin gidip kan testi vericem bugün bakalim ne cikicaknasip hayirlisi olsun hakkimizda burya dönüp yazarim negatif ise teselilerinizi beklerim
sende sağ salim kucağına al inşallah bebisini
![]()
İnşallah canım hamilesindir sende dualarım seninle haber verirsin hersey gönlünce olsunYaaaa ağzın bal yesin gidip kan testi vericem bugün bakalim ne cikicaknasip hayirlisi olsun hakkimizda burya dönüp yazarim negatif ise teselilerinizi beklerim
sende sağ salim kucağına al inşallah bebisini
![]()
Malesef kan testi yaptirdim beta 1.20 negatif yazıyordu özel e geldim ama hala regli olmadim bilmiyorum ilk defa böyle reglim geciktiİnşallah canım hamilesindir sende dualarım seninle haber verirsin hersey gönlünce olsun![]()
NegatifSonuç ne acaba