- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Kurabiye00
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakika içinde çıktı canım...bence var ikinci çizgi görünüyor
2 dakika içinde çıktı ama ben 5 dakika bekledimKaç dakika içinde çıktı canım...bence var ikinci çizgi görünüyor![]()
Günüm geçti dün normal test yaptım çok silikti bugün erken gebelik testi yaptım biraz daha belirgin ama emin değilimVar gıbi gununuz gectımı
Dakikaya göre bence var gibi duruyor gecikme oldu mu canım olduysa kaç gün oldu2 dakika içinde çıktı ama ben 5 dakika bekledim
Canım gecikmem oldu yarın vericem ama inşallah doğru çıkarDakikaya göre bence var gibi duruyor gecikme oldu mu canım olduysa kaç gün oldubence bi kan ver en doğru sonuç o olacaktır
İki teste cıktıysa vardır muakkakCanım gecikmem oldu yarın vericem ama inşallah doğru çıkar
Tamam canım buraya da yazarsın demiCanım gecikmem oldu yarın vericem ama inşallah doğru çıkar
Gününüz geçtiğinde çift çizgi çıkmıs bence gebesiniz , güzel sonuçlar olsun inşallah
Tabi ki yazarım inşallah ama çok dua edin çok istiyoruzTamam canım buraya da yazarsın demi![]()
Allah razı olsun canım çok dua et inşallah kan testinde de pozitif çıkarGününüz geçtiğinde çift çizgi çıkmıs bence gebesiniz , güzel sonuçlar olsun inşallah![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunTabi ki yazarım inşallah ama çok dua edin çok istiy
Tabi ki yazarım inşallah ama çok dua edin çok istiyorum
Ayyy inşallah canımmmAllah razı olsun canım çok dua et inşallah kan testinde de pozitif çıkar
İnşallah senin deİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunbende çok istiyorum 2 kez düşük yaptım maalesef
ADet olamama 1 gün kaldı hafif kahverengi akıntı var reçeteye silince geliyor dün de baş dönmem çok oldu normalde yaşamam baş dönmesi olur ya bi umut işte benimki de inşallah güzel haberler alacağımız bir hafta olur
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir Allahın izniyle kasım bizim ayimiz olur inşallahİnşallah senin de
Artı medBencede var gibi duruyor markası ne testin
İnşallah canımHayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir Allahın izniyle kasım bizim ayimiz olur inşallah
Insallah vardir canım kan ver netlestie artimed sikintili diyolar bende de bi tane var artimed erken gebelik benimde 2 gun gecikmem var yarin sabah yapicam testi ama iste yalanci pozitif verir mi bilemedim insanin heveside kursaginda kalinca daha da uzucu oluyoArtı med