• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıklanamayan İnfertelite Tanısı Konulup Hamile Kalamaya Çalışanlar!!!

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Arkadaşlar yaklaşık 13 aydır bebek istiyoruz kantestleri rahim filmi eşimin spermiografisi herşeyi yaptırdık bir defada aşılama tecrübesi yaşamamıza rağmen sebepsiz bir şekilde gebelik gerçekleşmedi. Sizdede böyle durumlar varmı varsa neler yaptınız ne aşamadasınız tecrübe ve birikimlerimizi paylaşalım destek olalım birbirimize

Arkadaşlar yaklaşık 13 aydır bebek istiyoruz kantestleri rahim filmi eşimin spermiografisi herşeyi yaptırdık bir defada aşılama tecrübesi yaşamamıza rağmen sebepsiz bir şekilde gebelik gerçekleşmedi. Sizdede böyle durumlar varmı varsa neler yaptınız ne aşamadasınız tecrübe ve birikimlerimizi paylaşalım destek olalım birbirimize
canım umudunu yitirme benim kuzenim 1 yıl korunmadı hiç bir sıkınrtıları yoktu ama nasip dediler şimdi 1.5 aylık hamile yani stres çok etkiliyor bak birşeyinizde yokmuş çok şükür allaha tevekkül et canım ilişki öncesi dua oku inşallah tez zamanda sende bu duyguyu tatarsın

canım umudunu yitirme benim kuzenim 1 yıl korunmadı hiç bir sıkınrtıları yoktu ama nasip dediler şimdi 1.5 aylık hamile yani stres çok etkiliyor bak birşeyinizde yokmuş çok şükür allaha tevekkül et canım ilişki öncesi dua oku inşallah tez zamanda sende bu duyguyu tatarsın
görünen bişey yok ama olmadı inşallah bundan sonrası için tez zamanda olur. stres yapmiodum ilk başlarda olmadıkça sitrese girdim :) hele buaralar hergün bir hamilelik haberi alıom hiç iyi gelmio bana:KK43: buarada dileklerin içinde çok teşekkür ederim:)

beeennn benn ayni beni anlattin ;) benim de 19 ay oldu ilk kez gecen ay hamile kaldım o da kimyasal oldu bebegimi daha ultrasonda goremeden gitti :(

beeennn benn ayni beni anlattin :KK66: benim de 19 ay oldu ilk kez gecen ay hamile kaldım o da kimyasal oldu bebegimi daha ultrasonda goremeden gitti :KK43:
Nasıl sebepsiz bir şekilde bebek olmuyo anlayamıyorum bence hatta bence değil bi yerde okumuştum mutlaka bir sebebi oluyo ama tip bunu görcek kadar ileri degil:) ya hakkımızda hayrlisi inşallah daha fazla bekletme de bizi gelir bebislerrrrrr

aaa, post: 43985228, member: 71466rünen bişey yok ama olmadı inşallah bundan sonrası için tez zamanda olur. stres yapmiodum ilk başlarda olmadıkça sitrese girdim :) hele buaralar hergün bir hamilelik haberi alıom hiç iyi gelmio bana:KK43: buarada dileklerin içinde çok teşekkür ederim:)[/QUOTE]
Önemli Değil canim seni cok iyi anliyorum

Nasıl sebepsiz bir şekilde bebek olmuyo anlayamıyorum bence hatta bence değil bi yerde okumuştum mutlaka bir sebebi oluyo ama tip bunu görcek kadar ileri degil:) ya hakkımızda hayrlisi inşallah daha fazla bekletme de bizi gelir bebislerrrrrr
evet canim illaki var bi sebep ama o sebebi arastirmal cok ince iş hem cok pahali hem de zaman kaybi olduğu icin direk tedavi surecine geciliyormus. bizimkisi belirginbi sebep degil sadece. ben bi de stresin de gercekten cok etkilediğine inaniyorum

evet canim illaki var bi sebep ama o sebebi arastirmal cok ince iş hem cok pahali hem de zaman kaybi olduğu icin direk tedavi surecine geciliyormus. bizimkisi belirginbi sebep degil sadece. ben bi de stresin de gercekten cok etkilediğine inaniyorum
Evt öyleymiş bakalm bundan sonra nolucak çalışmalara devam:)

Genital kültür smear hormon testi sperm testi hsg histeroskopi varikosel bizde bir çok test yaptırdık özelde iğne ve aşılama denedik tutmadı .
Şimdi üniversite hastanesinde ocak ayında aşılama deneyeceğim daha detaylı inceleyip yardımcı oluyorlar hayırlısı artık

Genital kültür smear hormon testi sperm testi hsg histeroskopi varikosel bizde bir çok test yaptırdık özelde iğne ve aşılama denedik tutmadı .
Şimdi üniversite hastanesinde ocak ayında aşılama deneyeceğim daha detaylı inceleyip yardımcı oluyorlar hayırlısı artık
Nezamandr istiyosunz peki

Nezamandr istiyosunz peki
Biz 5 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama olmadı 2,5 yıldır istiyoruz iğne ilaç aşılama hepsini denedik tutmadı .
Şuan üniversite hastanesine gidiyorum zaten tüm hastalıklarımı da orada öğrendim .

Bizde 1.5 yildir istiyoruz ama olmuyor bütün tetkikler yapildi normal cikti doktorum tedaviyi kesti stresi biraktigim zaman kendiliginden olacagini söyledi bende artik yumurtlama vs takip etmeyi kendimi dinlemeyi biraktim çünkü bunlarin hepsi beni kisir bi döngünün icine soktu her ay ayni bekleyis ayni hayal kirikligi yoruldumm:KK43:

Back
X