az önce hastaneden geldim ilk defa çatı muayenesi oldum ebe zonk diye soktu elini iğrençtinormal doğumda ısrar eden ben şuan çok korkuyorum açıklık çıkmadı.hem eliyle karnımın üstüne bastırdı hem diğer eliyle alttan zorladı.herkesinmi böyle geçiyor ya.doğum olana kadar kımbılır kaç defa yapcaklar bunu her ebe böylemı yapcak
Valla benim de biraz zorlu olmuştu ama dayanıyor insan evladı için...Merak etme çatı muayenesi bir kere yapılıyor.Ben ilk bebeğimde yaptırmıştım.Çatım dar olduğu için sezeryan olmuştum.Zaten sonraki gebeliklerimde gerek duyulmadı.Çünkü çatın ya dardır ya da değildir.Yani senin de bir daha yapılmayacak.Keşke ebe yerine doktorun çatı muayenesi yapsaydı.Eminim daha kolay geçerdi.Sağlıklı doğumlar.....az önce hastaneden geldim ilk defa çatı muayenesi oldum ebe zonk diye soktu elini iğrençtinormal doğumda ısrar eden ben şuan çok korkuyorum açıklık çıkmadı.hem eliyle karnımın üstüne bastırdı hem diğer eliyle alttan zorladı.herkesinmi böyle geçiyor ya.doğum olana kadar kımbılır kaç defa yapcaklar bunu her ebe böylemı yapcak
az önce hastaneden geldim ilk defa çatı muayenesi oldum ebe zonk diye soktu elini iğrençtinormal doğumda ısrar eden ben şuan çok korkuyorum açıklık çıkmadı.hem eliyle karnımın üstüne bastırdı hem diğer eliyle alttan zorladı.herkesinmi böyle geçiyor ya.doğum olana kadar kımbılır kaç defa yapcaklar bunu her ebe böylemı yapcak
kızlarrrrr inanın korkulacak hiç bir şey yokmuş tamemen beyinde bitiyor iş.... buğün muayene oldum yani 38+1 de hissedeceğiniz şey tamamen normal acı vermeyen bir duygu belki biraz rahatsızlık duyarsınız ama kesinlikle acı değil... psikolojik olarak kendinizi nasıl hazırlarsanız o şekilde oluyor ... korkmayın rahat nefes alın verin hiç bir şey hissetmeyeceksiniz inşaallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?