açıköğretim fak.mazeretli kayıt nasıl oluyor kızlar??

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar ben ıkıncı unıversıte olarak acık ogretım fakultesıne kayıt yapmak ıstıyordum ama bugun sonmuz mazeretlı ısek 19 una kadar yaptırabılıyormusuz.mazeretlı kayıt nasıl olucak bır belge falanmı gerek bu durumla karsılasan oldumu aranızda ya cok acıl cevap verebılırmısınız bankaya parasını bıle yatırdım bosa gıtmesın yaaa

bi aöf bürosuna bir sor istersen daha detaylı bilgi vereceklerdir yada telefonla danışabilirsin,mazeret sunacak bi belge gerekli diye hatırlıyorum...

kızlar ben ıkıncı unıversıte olarak acık ogretım fakultesıne kayıt yapmak ıstıyordum ama bugun sonmuz mazeretlı ısek 19 una kadar yaptırabılıyormusuz.mazeretlı kayıt nasıl olucak bır belge falanmı gerek bu durumla karsılasan oldumu aranızda ya cok acıl cevap verebılırmısınız bankaya parasını bıle yatırdım bosa gıtmesın yaaa

Mazerete gerek yok arkadaşlar, normal kayıtlar gibi devam ediyor kayıtlar 19 Ekim'e kadar.

Mazerete gerek yok arkadaşlar, normal kayıtlar gibi devam ediyor kayıtlar 19 Ekim'e kadar.

Emin misin soulmate48. ben henüz para da yatırmadım. ona göre paramı yatırıp kaydımı yaptırmak istiyorum. Tel ile müşteri ilişkilerini arıyorum ama maalesef bağlanılamıyor. Bilgi lütfeenn. tşk

Back
X