Açıköğretim hakkında :(

SUHAYATTOPRAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
115
2
68
Ankara
arkadaşlar benim 1. sınıftan matematik dersim var 3 e geçmem için 1 den matematik dersini vermem gerekiyo ama benim bu hafta sonunda olacak sınava çalışamadım şimdi geçersiz not alırsam nolcak
bahar dönemine tekrar ders alabiliyomuyum matematik yoksa direk 1 yıl uzadımı ben kredili sistemi alamadım bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi
şimdiden teşekkür ederim.

Belli bir puana ulaşabilirsen koşullu geçme diye bişey var sanıyorum. Emin değilim ama eşim bahsetmişti. Detay yazıyım birazdan.

şimdi nasıl bilmiyorum ama benim okuduğum dönemde ilk sınavda aldığın puanın %30'u ikinci sınavın %70'i alınıp dönem sonu notu hesaplanıyordu

Türkiye ortalamasına göre eğer koşullu geçilirse bahar dönemindeki derslerin not ortalamasına bakılır. Bahar dönemindeki not ortalaması 2 nin üstündeyse koşullu geçebilirsin yoksa sınıf tekrarı yapılıyor. Ders ortalaması da o zamanki hesaplanacak Türkiye ortalamasına göre olacağı için şu puanı alman yeterlidir denemiyor.

Benim eşimde yarın girecek sınava, Allah hepinize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…