merhaba canım ben de ikinci liseyi çocuk gelişim okuduktan sonra üniversiteyi kazandım.Bizim sınıfta açıkta okuyup ikinci liseyi okuyan vardı şimdi değişti mi kurallar ben 2004 de mezun oldum canım.biraz daha arşatırsan belki bir şansın olur.inşaallah olur çok güzel bir meslek okul öncesi öğretmenliği..
canım ben de bi ara bu konuyu çok araştırdım,üniversiteye kayıt yaptırıp kaydını alsan bile açıköğretim meslek lisesine kayıt yaptıramıyosun malesef.
benimde başıma benzer bir olay geli malesefa yapamıyorsun ben ankaraya bile yazı yazdım olmaz dedeiler okuduğun bölümü okumak zorundasın dediler
malesef canım. aöf okul öncesi öğretmenliği sadece meslek lisesi çıkışlıları alıyor. örgün öğretim olarak okuyabilirsin ama.
ne kadar saçma ya :S iyice araştır bence. başka bi türlü okuma imkanın yok mu ikinci öğretim değil de başka türlü?
örgün ögretim istiyorum zatenn ilk öncelik.. ama ek puan sorunum var.. diplomayı degiştiremiyorumm
evet baştan lise okuyup sonra üniversite sınavlarına girmek durumundasın. yalnız şunu da söyleyeyim, baştan çok kolay bir bölüm gibi görünüyor fakat o kadar kolay değil. eğer çocukları seviyorum yaparım diye düşünüyorsanız, kesinlikle yetmez. çocukları sevmekten çok öte şeyler lazım. öncelikle sabırlı olmak lazım. çok masraflı bir bölüm. tüm bunların dışında bence en eğlenceli, en güzel, manevi değeri en yüksek meslektir bizim mesleğimiz :81::81::81:
umarım isteklerine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?