Açıköğretim lisesi ön kayıt hakkında...

Dailys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.618
0
0
İstanbul
Kızlar ben aole kayıt yaptırdım 1 hafta önce. Ama hala ön kayıt öğrencisi olarak gözüküyorum.. Ne zaman aktif olur acaba kaydım? Çünkü hala alan seçimi yapabilmiş değilim.. Halk eğitim merkezine gidip konuşsam bir faydası olur mu acaba?

iyi günler Daiys ; kayıdın daha yeni sayılır,kayıt dönemi tam olarak bittikten sonra senin ve diğer öğrencilerin evrakları Ankara'ya gönderilir oda biraz zamn alır,telaşlanmana gerek yok.durumları 1 ay boyunca ön kayıt öğrencisi olarak gözükenler var.eğer bir sorun olursa zaten evraklarıın geri döner sanada hbr verilir.(halk eğitimde kayıtlara baktığımdan biliyorum,içini rahat tut):87:

iyi günler Daiys ; kayıdın daha yeni sayılır,kayıt dönemi tam olarak bittikten sonra senin ve diğer öğrencilerin evrakları Ankara'ya gönderilir oda biraz zamn alır,telaşlanmana gerek yok.durumları 1 ay boyunca ön kayıt öğrencisi olarak gözükenler var.eğer bir sorun olursa zaten evraklarıın geri döner sanada hbr verilir.(halk eğitimde kayıtlara baktığımdan biliyorum,içini rahat tut):87:

İçim rahatladı. Teşekkür ederim canım :54:

Ama sorun şu ki bu gidişle kitaplarımı çok geç alıcam :/

Son düzenleme:
Back
X