_MySticqirl_ ÖZGÜR... Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2009 Mesajlar 3.225 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer Bursa 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _MySticqirl_ #1 Kızlar bu sene açık öğretime kayıt yaptırmayı düşünüyorum..halkla ılıskıler bursada yasıyorum.... Bu konuda bılgısı olan yardımcı olurmu acaba ??? Yaptırayımmı yaptırmıyımmı ?? Bursadan hakla ılıskıler okuyan varmı aranızdaa ?
Kızlar bu sene açık öğretime kayıt yaptırmayı düşünüyorum..halkla ılıskıler bursada yasıyorum.... Bu konuda bılgısı olan yardımcı olurmu acaba ??? Yaptırayımmı yaptırmıyımmı ?? Bursadan hakla ılıskıler okuyan varmı aranızdaa ?
usnachg Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2008 Mesajlar 248 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yaş 39 Yer İzmir 22 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _MySticqirl_ #2 geç gördum mesajı yerleştirmeler yapıldı ama umarım yapmışsındır tercih eğer üni okumadıysan neden olmasın yaparsın.:ecrin_bebek:
geç gördum mesajı yerleştirmeler yapıldı ama umarım yapmışsındır tercih eğer üni okumadıysan neden olmasın yaparsın.:ecrin_bebek:
_MySticqirl_ ÖZGÜR... Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2009 Mesajlar 3.225 Emoji Skoru 1 Puanlar 116 Yer Bursa 25 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _MySticqirl_ #3 Yerleşdim zaten ben...Ama kayıt yaptırmadım hala :S kararsızım