acikögretim!!

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb bilenler varsa yorumlarinizi bekliyorum ben acikogretimden iki yillik adalet okuyodum birinci siniftan kalan derslerim vardi ikinci sene onlarida vercektim ama ikinci seneyi bazi nedenlerden dolayi okuyamadm dondurdum yani simdi onumuzdeki donem icinde bu bolumden baska bi bolume gecebilir miyim? Yoksa tekrardan sinava girip baska bi bolumu yeniden tercih etmemmi gerek yardimci olurmusunuz?

Başka bir bölüm okumak istiyorsan, yeniden sınava girmen gerekir. Okuduğun bölüme devam etmek içinse gerekli dönem ücretini yatırıp sistemden dersleri seçer, sınavlara girersin.

Bi arkadasim baska bolume gecebilirsn dedi kafam karisti netlestirmek icin sormustum tsk ederim

Bi arkadasim baska bolume gecebilirsn dedi kafam karisti netlestirmek icin sormustum tsk ederim
Aöfte yatay geçiş yoktur ancak var olan bölümü bitirip üstüne 4 yıllık İşletme İktisat gibi bölümlere kaydolup lisans tamamlama yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…