Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baslamadigini biliyorum ama hic bi bilgim yok nasl yapilacagi konusunda stres sardikayıtlar başlamadıki henüz.
aöf mü? diyosunuz
bolum nekayıtlar başlamadıki henüz.
aöf mü? diyosunuz
eylül 15te başlıyorPeki kızlar AÖL hakkında bir bilginiz varmı kayıtlar ne zaman![]()
Çok sağoleylül 15te başlıyor
Dikey gecis var 2 senelikten mezun olanlar 3 ten devam ediyorSelam Kızlar. Örgün Öğretimden Açıköğretime geçiş oluyor mu? Bilginiz var mı?
1. sınıfın başında geçiş oluyor mu? Yani ben bu sene başlarsam Açıköğretimden devam edebilirmiyim? 2 yıllık olucak benim bölümDikey gecis var 2 senelikten mezun olanlar 3 ten devam ediyor
2. Üniversite kapsamında kayıt olabilirsiniz.1. sınıfın başında geçiş oluyor mu? Yani ben bu sene başlarsam Açıköğretimden devam edebilirmiyim? 2 yıllık olucak benim bölüm
Açıköğretim Lisesinden bahsediyorsanız 2014-2015 iş takvimi henüz belli olmamış bu yüzden yazmıyordu sitede geçen bir tanıdığım için bakmıştım. Resmi sitesinden takip edin büyük ihtimal eylülden sonraPeki kızlar AÖL hakkında bir bilginiz varmı kayıtlar ne zaman![]()