Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar konuştuğum çocuğa dedimki tanımadığın kızları çık takipten.. o da direkt hesabini dondurdu bir de bana yalan söylüyor tamamen sildim diye. Ama silse dondurdu diye orda adı cikmazdi değil mi?? Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Arkadaşlar konuştuğum çocuğa dedimki tanımadığın kızları çık takipten.. o da direkt hesabini dondurdu bir de bana yalan söylüyor tamamen sildim diye. Ama silse dondurdu diye orda adı cikmazdi değil mi?? Ne düşünüyorsunuz bu konuda
sizle ayrıldıktan sonra kızlar gitmesin diye kapatmıs hesabını. bir erkeğe kızları çıkartmasını söylemeyin o kendisi istiyorsa yapsın, çok kız takip ediyorsa zaten baştan red flag vermiş uğraşmayın