Merhaba , tebrik ederim öncelikle böyle bir karar verdiğiniz için. Üniversiteler hakkında bayağı bir bilgim var. Öncelikle ne kadar süre çalışmanız gerektiği, sizin temelinize bağlı. Günde yarım saat kitap okuyun. Paragraf sorularını çözmenize epey katkısı olacaktır. vakit bulabildiniz boş anlarınızda mutlaka paragraf çözün. Matematik temeliniz var mı ? Yoksa da korkmayın. Bebeğiniz ile hem matematik hem diğer dersler zor olur diyorsanız eğer diğer derslere yoğunlaşıp matematiğin farkını kapatabilirsiniz. Örgün okuma imkanınız varsa örgünde okuyabilirsiniz. Ama illa açıköğretim okuyacağım derseniz de, Mersin üniversitesi Mersin meslek yüksek okulu uzaktan öğretim var. Eczane hizmetleri diye bir bölüm var. Önü çok açık bir bölüm. Her yıl çok sayıda atama gerçekleştiriyor. Bu sene 69 a kadar düştü atamaları. Bir süre böyle devam edeceğini düşünüyorum. Şu an ki aklım olsa onu okurdum. Devlet hastanelerine eczane teknikeri olarak atanabiliyorsunuz. Ayrıca Mersin üniversitesi uzaktan öğretim ücreti biraz uçuk. Dönemlik 2.800dü en son. 2 sene boyunca her dönem bu Meblağ ödeniyor. Ama Atatürk üniversitesi AÖF Anadolu üniversitesi AÖF ve İstanbul üniversitesi AÖF de var. Ben 2 tane bölüm Atatürk üniversitesinden AÖF bitirdim. Şu an Anadolu üniversitesi AÖF okuyorum. Deneyimlerim sonunda Atatürk üniversitesi AÖFyi tavsiye ederim. Çünkü bütünleme imkanı var. Anadolu üniversitesinde bütünleme yok. Kaynaklarda PDF döküman olarak mevcut. Evde çalışmayla halledebilirsiniz. Üniversite kazanmakla ilgili ise YouTube kanallar var onları izleyebilirsiniz. Bol bol soru ve deneme çözün. Konu +soru+Konu tekrarı . benim hazırlandığım zaman sistem farklıydı. Pegem kalitelidir. Yediiklimi beğeniyorum. Benim hocamda güzel. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Asla vazgeçmeyin. Başarabileceğinize inanıyorum