Açıktan üniversite okuyabilirmiyim ?

duygusalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
200
2
48
Ankara
Merhaba, ben bu sene liseden mezun oldum. Lise 1de kalmıştım bu senede hazırlanamadım yani üniversite için 2 sene kaybım oldu hiç bişey için geç değildir evet ama bi karar verdim hem çalışıp hemde üniversiteyi açıktan okumak istiyorum sizce bu mümkün mü fikirlerinizi almak istedim

Mümkün tabi neden olmasın çoğu kişi böyle yapıyor zaten sen yeter ki iste

Kaç sene kaybettiğin hiç önemli değil.. Ben 4 yıl geç başladım üniversiteye..Sınıf arkadaşım 35 yaşında çocuk sahibi kadındı.. Üniversitede bunlara kimse takılmaz...

ygs ve lys ye girmelisin diye biliyorum.. İster açıköğretim okursun..İster normal üniversite okur,bir yandan part-time çalışırsın.. Seçenek çok yeter ki sen bu yola gir.. Kesinlikle bırakma

Çok haklısınız özellikle bayanların okumasından yanayım. Kariyer çok önemli. Bende bırakmak istemyorum bu konuda kafam çok karışıktı ama aydınlattınız teşekkür ederim :)

Üniversite okumanın yaşı falan yok. Kaldı ki birkaç sene kaybetmişsin. Açıköğretim okuyabilirsin veya artık üniversitelerin uzaktan eğitim fakülteleri var; internet üzerinden eğitim alıp sınavlara fakültelerde giriliyor, bunlar da seçenek olabilir. Genellikle çalışan insanlar tercih ediyor zaten. Kısacası denemekten de zarar gelmez; zor gelirse bırakırsın ne olacak :). En azından içinde kalmamış olur.

Haklısın teşekkür ederim :) Bende açıköğretimi düşünüyorum daha çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…