• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil 2 kutu pregnly 5000 iğneye ihtiyacım var....

yagmur25

KAAN & KEREM
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
1.187
6
316
İstanbul
Selam arkadaşlar...
Tedavi gören kardeşim için çok acil iki kutu pregnly 5000 iğneye ihtiyacımız var..Tüm İstanbul genelinde eczane ve depoları arattırdık ama malesef bulamadık..yaklaşık 5 aydır bu iğnenin gümrükten girişi yokmuş..
Elinde bu iğnelerden olan varsa ve tarihi geçmemişse eczane fiyatıyla bize ulaştırabilirse gerçekten çok seviniriz...Özelden de mesaj atabilirsiniz....

Selam arkadaşlar...
Tedavi gören kardeşim için çok acil iki kutu pregnly 5000 iğneye ihtiyacımız var..Tüm İstanbul genelinde eczane ve depoları arattırdık ama malesef bulamadık..yaklaşık 5 aydır bu iğnenin gümrükten girişi yokmuş..
Elinde bu iğnelerden olan varsa ve tarihi geçmemişse eczane fiyatıyla bize ulaştırabilirse gerçekten çok seviniriz...Özelden de mesaj atabilirsiniz....

canım bızde bu iğneyi çok zor bulmustuk. elinde olan olsa bıle sana ancak elden teslım edılebılır.sogukta kalması gerekıyor. sana tavsiyem sokak arası eczanelere bak. bırde hangı hastanede tedavı goruyorsan oradakılere danış temın edıyorlar. bende en az 50 eczaneye girmişimdir.

canım bır eczanede bulmustum. istanbulun neresındesın. yarın tekrar sorarım ben ıstersen.

Selam arkadaşlar...

tüp bebek merkezlerinin etrafındaki eczanelere bi sorun.onlarda vardır belki

yağmurcum izmirde ege üniversitesinin karşısındaki eczanede istemediğin kadar var bu iğnelerden eğer oralarda bulamazsan eczanede tanıdığım var telefonunu ve adını veririm sana kargo ederler in kötü ihtimalle bulamazsan yaz canım özelden bana veriyim telefonunu

yağmurcum izmirde ege üniversitesinin karşısındaki eczanede istemediğin kadar var bu iğnelerden eğer oralarda bulamazsan eczanede tanıdığım var telefonunu ve adını veririm sana kargo ederler in kötü ihtimalle bulamazsan yaz canım özelden bana veriyim telefonunu

Canım benim çok sağol dediğin gibi bulamazsam sana mutlaka ulaşırım...kargo yoluyla gönderirler heralde...tekrar teşekkürler...

Canım özeline mesaj attım ilaç acil gerekli bilgileri yazarsan sevinirim..tekrar teşekkürler..isminide yazmayı unutma

yazdım canım sana mesaj ben bi yenile istersen sayfanı kontrol et mesajlarını bi canım ismi bırak bütün ayrıntılarını bile yazdım sana :)kaydirigubbakcemile3

canım bahçelievlerde eczane. benım dedıgım. iş çıkısı tekrar kontrol edebılırım varmı dıye. ne zamana lazım.
bırde memorıal hastanesının cevresındekı eczanelerde kolay bulnuyormus.

canım bahçelievlerde eczane. benım dedıgım. iş çıkısı tekrar kontrol edebılırım varmı dıye. ne zamana lazım.
bırde memorıal hastanesının cevresındekı eczanelerde kolay bulnuyormus.

Sağol canımya bugün bakabilirsen iyi olur engeç birkaç gün içinde bulup kardeşime yollamam lazım..

canım ben daha geçen hafta o ğneden aldım ve kullandım hastanediklerde sürekli soruyo nerden aldın diye ben hiç aramadım ilk girdiğim yerde vardı.adresi veriyorum gaziosmanpaşa meydanın da merkez eczanesinden bulabilirsin tanesi 10 lira Allah hakkınızda hayırlısını versin dua edin yarın transferim var gaziosman paşa da kime sorsan yerini gösterir net hatırlamakla beraber şafak hastanesi diye bi yer var onunla aynı sokak üstünde

canım ben daha bu hafta bu iğneyi kullandım.gaziosmanpaşa da yanılmıyorsam şafak eczanesinin yanında merkez eczanesi var orada kutusu 10 lira gaziosmanpaşa da meydana varıp kime sorsan merkez eczanesini sana gösteriri.dua edin yarın transferim var

canım ben daha geçen hafta o ğneden aldım ve kullandım hastanediklerde sürekli soruyo nerden aldın diye ben hiç aramadım ilk girdiğim yerde vardı.adresi veriyorum gaziosmanpaşa meydanın da merkez eczanesinden bulabilirsin tanesi 10 lira Allah hakkınızda hayırlısını versin dua edin yarın transferim var gaziosman paşa da kime sorsan yerini gösterir net hatırlamakla beraber şafak hastanesi diye bi yer var onunla aynı sokak üstünde[/QUOT
Gerçektenmi canım ya inanamıyorum çok sevindim.yarın bakayım hemen umarım ellerinde kalmıştır...İlaç Malatyaya gidicek nasıl gönderebilirim onlar daha iyi bilir..tekrar teşekkürler canım çok sağol....

canım ben daha bu hafta bu iğneyi kullandım.gaziosmanpaşa da yanılmıyorsam şafak eczanesinin yanında merkez eczanesi var orada kutusu 10 lira gaziosmanpaşa da meydana varıp kime sorsan merkez eczanesini sana gösteriri.dua edin yarın transferim var

Canım benim yazmayı unutmuşum yarın için bütün dualarım seninle rabbim gönlüne göre verir inşallah....güzel haberlerini bekliyorum....

göztepe ssk karşısındaki eczanede var...ben geçen ay oradan almıştım...

Teşekkür ediyorum canım ya çok sağol...iyiki yazmışım buraya adres çoğaldı ...söylediğiniz eczanelerle iletişime geçtim ilaç Malatyaya gideceği için yarın arayın dediler bakalım hangisinden alabilirsek sizlerle paylaşırım...iyiki varsınız arkadaşlar..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

canım ben iş yerimin buradada bulamadım malesef:( umarım arkadasların dedıgı yerlerde kalmıstır

nergis merhaba ben yağmurun kardeşiyim senin sayende izmirdeki eczaneden kargoyla aldım ama öyle şansızım ki kargoda kırılmış.tekrar aradım rica ettim ama ses çıkmadı ya başka bulan yok mu bana çok acil lazım

Back
X