- 30 Mart 2022
- 7.326
- 4.907
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Burun yıkama ve gerekirse burnu çekme, serum fizyolojik ile buhar yapmak, maalesef bu kadar. Çok geçmiş olsun. Omzundna itibaren yastıpa yatırırsanız belki daha rahat eder.Kızlar hayırlı akşamlar
Ateşi yok ama burnu hiç durmuyor akıyor sürekli ve sadece hapşırıyor. Öksürük de yok. Doktora gitsem virütik diye ilaç yazmadan yollayacak. Bilemedim ne yapsam. Kırgınlığı yok son derece enerjik ama yatamıyor. Sanırım burnu tıkanıyor. Ne gece ne gündüz yarım saatten fazla uzun uyuyamıyor. Yastık koyuyorum ama yastıkla da uyumaya alışkın olmayınca atıyor. Yastıksız yatınca da tıkanıyor. Şuanda yine uyandı tıkanıp da. Ayağımda sallıyorum öyle duruyor. Okyanus suyu sprey vardı onunla yıkıyorum burnunu sabah akşam ama çare olmadı. Ne yapmalıyım var mı başına gelen birileri
Geçmiş olsun canım biz bile zor dayanıyoruz bebişler nasıl zorlanıyo kimbilir pek bilgimm yok ama eğer yapabiliyosan burnunu yıka hani şırıngayla yapıyolar ya temizleme bide eğer doktor tamam diyosa ufak bir buhar makınası al eğer uygunsa bebişe rahatlatır tıkanıklığı giderir başka pek bişey yapılmaz herhalde ateşi yoksa endişelenme şükür keyfi yerindeymişKızlar hayırlı akşamlar
Ateşi yok ama burnu hiç durmuyor akıyor sürekli ve sadece hapşırıyor. Öksürük de yok. Doktora gitsem virütik diye ilaç yazmadan yollayacak. Bilemedim ne yapsam. Kırgınlığı yok son derece enerjik ama yatamıyor. Sanırım burnu tıkanıyor. Ne gece ne gündüz yarım saatten fazla uzun uyuyamıyor. Yastık koyuyorum ama yastıkla da uyumaya alışkın olmayınca atıyor. Yastıksız yatınca da tıkanıyor. Şuanda yine uyandı tıkanıp da. Ayağımda sallıyorum öyle duruyor. Okyanus suyu sprey vardı onunla yıkıyorum burnunu sabah akşam ama çare olmadı. Ne yapmalıyım var mı başına gelen birileri
valla burun yıkama dısında yapılacak çok da bir sey yokçok geçmiş olsun. baska bir sorunu olmaması iyi bir sey. inşallah cabucak toparlar. bizim doktor bize gün içinde istediğiniz kadar burun yıkama yapabilirsiniz demişti. bizimkinin durumu 3 günde geçti ama bizimki o zaman 6 aylıktı
Burun yıkama ve gerekirse burnu çekme, serum fizyolojik ile buhar yapmak, maalesef bu kadar. Çok geçmiş olsun. Omzundna itibaren yastıpa yatırırsanız belki daha rahat eder.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım biz bile zor dayanıyoruz bebişler nasıl zorlanıyo kimbilir pek bilgimm yok ama eğer yapabiliyosan burnunu yıka hani şırıngayla yapıyolar ya temizleme bide eğer doktor tamam diyosa ufak bir buhar makınası al eğer uygunsa bebişe rahatlatır tıkanıklığı giderir başka pek bişey yapılmaz herhalde ateşi yoksa endişelenme şükür keyfi yerindeymiş
Çok geçmiş olsun canım burun temizliği yapman ateşini devamlı kontrol etmen gerekiyor benim kızıma calpol iyi geliyorKızlar hayırlı akşamlar
Rica ederimÇok teşekkür ederimüç aşağı beş yukarı aynı şeyler evet. Sanırım dahası yok iburamin şurup diyorlar ama işe yarar mı bilemedim en kötü yarın acile gidip onu danışırım. Odaya buhar cihazı taktım nemlendirsin diye. Beşiğinin dibine koydum. Diğer nebulizatörü asla yaptırmadı ne uyanıkken ne de uykuda
Şırıngayla yıkamayı korktuğum için hiç yapmadım bugüne kadar. Birkaç video izleyip yapayım bari son çare onu deneyeyim.
Ben de pedifen içirdim sanki iyi geldi ya onunla uyuduÇok geçmiş olsun canım burun temizliği yapman ateşini devamlı kontrol etmen gerekiyor benim kızıma calpol iyi geliyor
Bnmde 28 günlük bebegim var aynı brz düzeldi akması günlük duş aldır ve aspiretörüylede az miktarda cektir hapşırık halen dha var onlar dogal çeyler cevredeki pis koku toza karşı vs de oluyor cünki soguk almıştır her hangi bi yerinden orta hallicede giydir cok sıkmadan 1 kac güne gecer bnmde halen dha burun tıkanıklıgımız var gece gündüz temizlk yapıyorum mukozda var ya 2 si beraber kötü yapıyor her duş aldırışında başını kaldır öle dök suyu sünüzlerinden rahatlıkla gelsin sümükleri ve mukozlarıda rahatlasın bide kaşlarının ortasından burun kenarlarınım aşagısına dogru masaj yap gecerKızlar hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?