Acil acil acil

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.995
5.205
398
Şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var ama mahvoldum mide bulantısı halsizlik baş ağrısı bitti derken şimdi bitti.. Şuan deli gibi kaşınıyorum karnım bacaklarım belim her yerim kolum her tarafım kaşımaktn kıp kırmızı oldu şuan bunu yazarken bile aglamaktan helak oldum.. Doktora gittim gebelikte Normal dedi ama çevrem de kimse de yok kızlar yaşayan duyan biri varmı nolur bi akıl versin bitkisel olur kremi olur doktora sormadan zaten kullanmam eger çaresini bulursam bol dua ederim. Netten cok aradım çaresini bulamadım

Bi tanıdığımın da öyleydi karaciğerle alakalı bi sıkıntıydı. O yüzden dikkatli olun.

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. vücut nemlendiricisi kullanıyor musun. cildin gerildiği içinde kaşıntı yapabilir çünkü hamileligin baya ilerlemiş.arkadaşların dedığı gibi karaciğerine baktır. bi komşumda çookk kaşınıyordu kadın kendini bıçakla kaşıyodu artık iyice sinirleri bozulmuştu.doktora gitti karaciğerde sıkıntı çıktı

Şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var ama mahvoldum mide bulantısı halsizlik baş ağrısı bitti derken şimdi bitti.. Şuan deli gibi kaşınıyorum karnım bacaklarım belim her yerim kolum her tarafım kaşımaktn kıp kırmızı oldu şuan bunu yazarken bile aglamaktan helak oldum.. Doktora gittim gebelikte Normal dedi ama çevrem de kimse de yok kızlar yaşayan duyan biri varmı nolur bi akıl versin bitkisel olur kremi olur doktora sormadan zaten kullanmam eger çaresini bulursam bol dua ederim. Netten cok aradım çaresini bulamadım
canım bendese olmustu doktor yag vazelin gibi seyler srme dedi . kaliteli vucut nemlendirici olabilir mustelanın al dene ben almaya gecmisti

Eltim de aynı şekilde kaşıntı ve kızarıklık yaşadı son haftalarda. Gebelikte olurmuş bazen. Doğum sonrası hemen geçti.

Pamuklu giysiler tercih et. Duş Jeli kullanma. Hatta şampuan bile değmemeli tenine. Bir de kıyafetlerini mümkün mertebe bebek sabunu gibi zararı en az deterjanlarla yıka.

Kesinlikle karaciğer le ilgili bir arkadaşımın aynı sıkıntısı vardı dokuz ay çektı sanırım yalan olmasın ama tedavısı olmuyor sanırım

Benim olmustu. Allerjigim zaten. Kolsuz Agopa gitmistim. Bana denize girmemi soylemisti. Bu mevsimde denize gidemezsin tabii ama vucud reaksiyon verebiliyor. Ben diger koltuklara gomuldugum icin evde tekli deri koltuk vardi ona oturuyodum. Sonra farkettim o azdiriyomus. Herkesin farkli hikayesi olabilir. En iyisi adam gibi bi doktora git.

Canım çok haşır haşır kaşıma. Dedikleri gibi ya karaciğer enzimlerinden ya da çatlak oluşumundan. Badem yağı kullan. Güzel nemlendirir. Maddi sıkıntın yoksa mustela da rahatlatıyor güzel nemlendiriyor.
Alamam dersen saf zeytinyağı bile olur.
Allah yardımcın olsun :(

Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah evlafınızı.

Bu kaşıntının bir adı bile var. Bazen gebeliğin sonuna kadar bile sürebiliyor. İnşallah sizinkisi geçen türdendir. @kelebek.hill canım den de muzdariptin sanırım bundan, tavsiye edeceğin bir şey olur belki

unuttugum birsey var doktr karaciğerden kaynaklı bir sorun olabilir bakması lazım benim doktor elde ve ayakta yok diye suphelenmemişti

Canım çok haşır haşır kaşıma. Dedikleri gibi ya karaciğer enzimlerinden ya da çatlak oluşumundan. Badem yağı kullan. Güzel nemlendirir. Maddi sıkıntın yoksa mustela da rahatlatıyor güzel nemlendiriyor.
Alamam dersen saf zeytinyağı bile olur.
Allah yardımcın olsun :KK43:

Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah evlafınızı.

Bu kaşıntının bir adı bile var. Bazen gebeliğin sonuna kadar bile sürebiliyor. İnşallah sizinkisi geçen türdendir. @kelebek.hill canım den de muzdariptin sanırım bundan, tavsiye edeceğin bir şey olur belki

unuttugum birsey var doktr karaciğerden kaynaklı bir sorun olabilir bakması lazım benim doktor elde ve ayakta yok diye suphelenmemişti

Arkadaşım ilaç kullanmıştı, kadın doğum mu verdi cildiye mi alerji mi bilemicem.

Kızlar acile geldim karaciğer e bakılıyor kan alındı

Canım sanırım ÜRTİKER olmuşsun
Benim 1. Gebeliğimde olmuştu 1 hafta kalınmıştım
Ağlıyordum
Doktorun tahlil yapmadı mı?
Bana kortizonlu iğne önerdi vurulmamıştım çi
3 gün avil içip ovedrol sürünmüştüm
Bol ılık su ile duş al
Duş jeli şampuan kullanma yoğurt ye
Ve doktoruna görün
Olmadı ciddiyete görün ben de ağlıyordum acısını bilirim

Benimde karın ve bacaklarım çok kaşınırdı. Kaşınan yerlerdede çok çatlak oluştu. Umarım karaciğeriniz temiz çıkar

Ben de yasadim canim gobekte.Bol bol su ic.jansns baby vazelin iyi geliyodu bana.Ciltteki gerginligi rahatlatiyo.Catlama alameti olarak gormustum ama bi cizik bile yok :KK73:

Back
X