acil acil yardım lütfennn

Ceren2705

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
216
15
118
Tekirdağ
slm kızlar 18 haftalık hamileyim belim sırtıma doğru cok fena ağrıyor hele dün gece sabaha kadar ağrıdı yeni kendime geldim doktora gitmeme 1 hafta var daha yoğun olduğu için randevudan önc gidemiyorum üstelik ilçede oturuyoruz çok da kar yağdı aksi gibi zaten gidebilecekte halim yoktu benim size soracağım hamilelikte kullanabileğim ağrı kesici krem kullanan varmı baktım internettten bulamadım krem olursa daha iyi olur çünkü ilaç içmek istemiyorummm lütfen kullanann varsa krem merhem yazarmısınız

hadiii lütfen yok mu konuyu okyan bi Allahın kulu

Canım benim böyle bir konunun sorumluluğunu kimse alamaz krem diyorsun ilaç yutmak istemiyorum diyorsun ama krem de deri altına geçiyor sonuçta aynı ilaç gibi vücuda karisiyor minoset kullanılıyor hamileykenama mecbur kalmadık ça onu bile tavsiye etmiyorlar ilik suyla banyo yapmak iyi gelebilir birde sırt üstü yerine yan yatmaya çalış otururken arkana yastik koy

teşekkür ederim saol cvp yazdığın için son çare sıcak su torbası oldu biraz rahatlatıyo idare edicem artık

Elini ağrıyan yerine koyup Ayetel Kürsi oku canım.Ağrın hafifleyecektir.Allah yardımcın olsun.Doktoruna telefonla ulaş bakalım o ne diyecek ilaç konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…