• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil akil verin kizlarrrr..

Şuanda çok önemliymiş gibi gelebilirde, insanlar sen sütten çıkma akkaşık bile olsan arkandan dedikodunu yapıyor zaten. Milletin ne dediğini umursama kendi hayatını kendin için yaşa bunun gibilerine karşı da dik dur. Herkesin olduğu gibi seninde sevgilin olmuş, sen şanssızlardansın ki karşındaki karaktersiz çıkmış. Annende arkanda işte neyden korkuyorsun artık. Sen korktukça o üstüne geliyor zaten. Bizim karşımıza kendini psikopat zanneden çıkmadımı sanıyorsun. Geri adım atma tehditlerine boyun eğme bırak havlasın dursun birşey yapamaz, yapsa bile bi sen değilsin sevgilisi olupta birşeyler yaşan herkes kendine baksın.

cok tesekkür ederim bu dediklerine ihtiyacim vardi galiba :* kendimi cok kötü hissediyorum bu ara cok kötü bisey yapmisim gibi ama dedigin gibi herkes sevgili olupda güvenip bisiler yasiyor :( keske yasamasaymisim ama bu buyuk bi ders oldu bana güvenmiceksin seviyorum diyene iki damla göz yasi dökene bunu anladim..

Böyle adamları nasıl buluyorsunuz merak ediyorum. 4 yıl boyunca anlamadim demeyin Allah askina. Böyle biri anlasilmaz mi?

cok tesekkür ederim bu dediklerine ihtiyacim vardi galiba :* kendimi cok kötü hissediyorum bu ara cok kötü bisey yapmisim gibi ama dedigin gibi herkes sevgili olupda güvenip bisiler yasiyor :KK43: keske yasamasaymisim ama bu buyuk bi ders oldu bana güvenmiceksin seviyorum diyene iki damla göz yasi dökene bunu anladim..
Artık daha dikkatli olursun sorun kalmaz. Kendini yiyip bitirme.

hesabi sikayet ettim ettimde yinede kaldirilmamis ki duruyo hala..
şimdi ben birine kızsam ve gıcıklığına face nini şikayet etsem olmaz....bilen bilmeyen doğru yada yanlış herkes birbirini şikayet edebilir... ama bu şikayet toplu olarak yapılırsa dikkate alınır...söylemekten çekinmeyeceğiniz kim varsa toplaşıp face ini şikayet etsin ..o zaman kapatılır...

Hemen facebook ile iletisime geciyorsun, kimlik bilgilerini gonderip adina acilan hesabin fake oldugunu bildiriyorsun.
Ardindan ailenle konusup savciliga basvuruyorsun, ha birsey olur mu dersen pek bir sonuc alinamiyor ama savcilik ifadeye cagirdiginda gorurum ben onun psikopatligini.
Havlayan kopek isirmaz canim.

facebookla nasil iletisime gecebiliriM? zaten orda olan sikaet et butonuna tikaldim hata bi kac arkadasda yapti cok kisi sikayaet etmis olsun diye ama hala bi sonuc yok hesap acik duruyo..

Kisasa kias madem dedim senin elinde ne varsa bendede var dedim sen acarsan rezil etmeye kalkarsan bende yaparim dedim zaten acdim onun adinada.. savciligia fln gitmedim facde sikayet etme yeri varya oraya bildirdim ama bisi olmadi..
ordan bişey olmaz sen korkuosun bence erkek arkaasına senı savcılıga verıcem de ve bence ver de bakalım napcak

slm kizlar...

ja benim bu aralar canimi sikan bi derdim var..
4 yildir bi iliskim var ailemin onaylamadigi.. annemin hep gözümü acamya calisdigi ama ben herseyi toz pembe gördugum icin sevgilime toz kondurmuyordum.. Bu iliskiyi kimse onlaylamyirodu cevremde her gören taniyan onu yanima yakisdirmiyordu.. serseri tipli bu cocuk ondan hayir gelmez. güvenme inanma diyen cok oldu ben hep koruyup koladim onu.. bu zamana geldik annem her firsatta gözümü acmaya calisrak olacaklari söylerdi ben hep kulagimi tikardim :KK43: simdi yavas yavas annemin dogru söylediklerini farkediyorum insan gercekden de anne sözü dinlemeliymis bosuna dememisler Anne sözü diinlemek insana Peygamerb hirkasi giydirir diye.. biz bi sure once evlilik karari almisdik ama ailem onaylamiyordu ve biz bu sürecde cok yiprandik cok seyler yasadik agzi cok bozuk biri sinirlendiginde gözü hic biseyi görmuyor küfürler haavada ucusuyor duymadigim kufurleri ondan duydum bunlar beni ona karsi cok soguttu ayrilmak isiyorum ayrilma karari alyioruz kendine bunu yediremyior yediremedigi icin bu ara intikam hirsi sarmis seni herkese rezil edicem senin adina hesap acicam facde önüme gelen her erkekle yazisicam adini cikaricam kaldigimiz sehirde diyor seni kimseye yar etmicem görüceksin sen benden ayrilamasin benim gelecegimi yok edip kendine gelcek kuramazsin benimle oyniyamasin sen deyip duruyo. gördum hesap acmis.. daha kimseyi eklememis ama babani eklicem diyor tehtidler savuruyo yapmadign seyleri yapmis olark göstericem gör bak diyo acayip piskopata bagladi artik resmen korkmaya basladim, kendimi cok cagresiz hissediorum.. annemin dedikleri hep cikiyor :KK43: hani tv de izleriz ya koca cinayeti diye bu adamla evlenirsem benimde sonum böyle olucak galiba cok asdimli kesdimli konsuyo ice huzursuzum korkuyorum o böyle yaptiklca geri huyua gitmeye calsiyorum yumsatmaya calsiiyorum ki bana zarar vermesin dyie ama beni kukla gibi kulancak her firsat verdighimde napmam lazim arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var :KK43:(( saglikli dusunemiyioruma rtik cok korkutuyor söyledikleriyle.. ve ben böyle bi adam icin ailemle tartsisdim onunla evlenme hayalleri kuruyordum nekadarda salaklikmis :KK43:(( simdi sadece onun korkusuna bitiremiyorum iliskimi :KK43:(

senin adına hesap acacağını söylediği mesajı kaydet öncelikle ve kesinlikle katiyyen ailenden birşey saklama..
kavga olur bana zarar verir diye bişeyleri gizleme..arkadaşlarında dediği gibi korktuğunu belli edersen seninle istediği gibi oynar..sakince konuşalım diye çağırır kötü birşey yapar mazallah..
ailemin herşeyden haberi var de bunu bilsin ki ne olursa olsun ailenin arkanda duracağını görsün..çok fazla ileriye gidemez..hele ailen ile elindeki tehdit mesajlarıyla savcılığa gittiğinde iyice tırsar ama dua ette bu durum onda hırs yapmasın...cahil cesareti ile bir delilik yapmasın.

peki adimin cikmasi nolucak butun cümel aleme yayicak aramizda ne yasandiysa yasandi sevgilyidik sonucda birlikde resimlerimiz fln var mesela onlari ya istesem bende onun adina acarim kisasa kisas diye ben ona zaten msj attim vicdanin bunu yparken rahatsa yap seni allaha havale ediyorum dedim ama cok deli dolubiri piskopata baglyio herseyi yapar. bu korkutuyo beni
hımmm dedıgım gıbı korkugun bıseyler var ve o da bunlara guvenıo öyle bişey yaparsa dik durucan senı bunlarla korkutacagını düşünmesın bu kozu verme elıne

Fac
facebookla nasil iletisime gecebiliriM? zaten orda olan sikaet et butonuna tikaldim hata bi kac arkadasda yapti cok kisi sikayaet etmis olsun diye ama hala bi sonuc yok hesap acik duruyo..
Facebook iletisim linkine tikla.arkadaslarinin yaptigi o sayfayi sadece sikayet etmek, facebook olumsuz bir durum gormedikce kapatmaz.
Sen adima acilmis fake bir hesap var kimlik fotokopim bu, bilgilerim bunlar diye bildirmezsen o hesap acik kalir.
Hergun bir suru insani sikayet ediyorum, hicbirine birsey olmuyor.irkcisindan tut tacizcisine kadar. Yani sadece sayfayi sikayet edip beklemek sonuc vermiyor canim.

Önce ailene söyle sonra da şikayet et ne evlenmesinden bahsediyorsun ,
tehditle evlenilir mi?Evlenirseniz seni tehdit ettiği şeylerden daha beterini yaşatır sana:KK11:

Facebook iletisim linkine tikla.arkadaslarinin yaptigi o sayfayi sadece sikayet etmek, facebook olumsuz bir durum gormedikce kapatmaz.
Sen adima acilmis fake bir hesap var kimlik fotokopim bu, bilgilerim bunlar diye bildirmezsen o hesap acik kalir.
Hergun bir suru insani sikayet ediyorum, hicbirine birsey olmuyor.irkcisindan tut tacizcisine kadar. Yani sadece sayfayi sikayet edip beklemek sonuc vermiyor canim.[/QUOTE]

denicem bu dedigini insallah bi ise yarar :(

senin adına hesap acacağını söylediği mesajı kaydet öncelikle ve kesinlikle katiyyen ailenden birşey saklama..
kavga olur bana zarar verir diye bişeyleri gizleme..arkadaşlarında dediği gibi korktuğunu belli edersen seninle istediği gibi oynar..sakince konuşalım diye çağırır kötü birşey yapar mazallah..
ailemin herşeyden haberi var de bunu bilsin ki ne olursa olsun ailenin arkanda duracağını görsün..çok fazla ileriye gidemez..hele ailen ile elindeki tehdit mesajlarıyla savcılığa gittiğinde iyice tırsar ama dua ette bu durum onda hırs yapmasın...cahil cesareti ile bir delilik yapmasın.

isde seninde dedigin gibi cahil cesaretti.. var onda bana diyor yaptigimin yanlis olduugnu bilyiorum ama and icdim senin hayatini mahfetcem diyor.. seni cümle aleme rezil edicem diyxor.
hem o türkyiede ben yurt disindayim bulusup görüsme gibi bi imkanimiz yok.. telefonda konusuyorduk dun hic yazmadim uzaklasmaya calisiyorum ondan ama ben soguk durdukca o daha cok hirs yapmasinadn korkuyorum..

Back
X