T tugraaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 7 2 1 22 Pazartesi 00:09 Konu Sahibi Konu Sahibi tugraaa #1 iyi akşamlar bugün hastaneye gittim bir kaç tetik yapıldı gebelik için de kan aldırdım hcg beta olması gerekiyor ama e nabızda göremiyorum bunlar harici yok hastaneye gidip sonuçlara bakamadım bu paylaştığım içinde acaba yazıyormu anlayan varmı Eklentiler IMG_3360.webp 44,6 KB · Görüntüleme: 48 IMG_3361.webp 27,4 KB · Görüntüleme: 46
iyi akşamlar bugün hastaneye gittim bir kaç tetik yapıldı gebelik için de kan aldırdım hcg beta olması gerekiyor ama e nabızda göremiyorum bunlar harici yok hastaneye gidip sonuçlara bakamadım bu paylaştığım içinde acaba yazıyormu anlayan varmı
haylemruk Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2023 19 13 18 31 Pazartesi 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi tugraaa #2 Beta daha geç çıkabiliyor. Muhtemelen daha çıkmamış ya da sisteme düşmemiştir takip etmeye devam edin.
Beta daha geç çıkabiliyor. Muhtemelen daha çıkmamış ya da sisteme düşmemiştir takip etmeye devam edin.