Acil arkadaşlar

Canım hayrlı olsun bende nerdeyse 1 buçuk senelik evliyim daha hamiş olamadım belirtilerin neydi canım anlatır mısın 😊
Canım belirti gibi mi desem bilmiyorum adetten 4-5 gün önce bir damla kırmızı değilde böyle açık bi renk pembeye yakın bir kan geldi lavaboda peçetede farkettim. Allah Allah dedim ama hiç ona yormadım belki yara falan vardı da değince kanadı diye düşündüm açıkçası. Bide 2 buçuk senedir uğraşınca artık umudun kalmıyor nede olsa yine olmucak gözüyle baktığım için ona hiç yormadım. Adetim düzenliydi 2-3 gün geçince test yaptım o aralarda ama aşırı bir göğüs ağrım vardı. Ve göğüslerim aşırı şişmişti. Ama bunlar adet belirtiside olduğu için hiç aklıma gelemdi canım. 4 gün gecikince de test yaptım pozitif sonucu aldım🙏🏼 Ama hala korkuyorum kese gözüktü yolk kesesi gözüktü bebek gözükücek mi bilmiyoem ilk gebeliğim boş gebelikti bir daha yaşamaktan korkuyorum

Canım belirti gibi mi desem bilmiyorum adetten 4-5 gün önce bir damla kırmızı değilde böyle açık bi renk pembeye yakın bir kan geldi lavaboda peçetede farkettim. Allah Allah dedim ama hiç ona yormadım belki yara falan vardı da değince kanadı diye düşündüm açıkçası. Bide 2 buçuk senedir uğraşınca artık umudun kalmıyor nede olsa yine olmucak gözüyle baktığım için ona hiç yormadım. Adetim düzenliydi 2-3 gün geçince test yaptım o aralarda ama aşırı bir göğüs ağrım vardı. Ve göğüslerim aşırı şişmişti. Ama bunlar adet belirtiside olduğu için hiç aklıma gelemdi canım. 4 gün gecikince de test yaptım pozitif sonucu aldım🙏🏼 Ama hala korkuyorum kese gözüktü yolk kesesi gözüktü bebek gözükücek mi bilmiyoem ilk gebeliğim boş gebelikti bir daha yaşamaktan korkuyorum
Yok içimden bir ses diyoki boş gebelik değil tatlı bir bebek🥰 teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun canım öncelikle benmde adetim 30_35 gün arasında oluyor yarın 30.gün ..ama az once cok ama cok hafif pembemsi bi leke geldi peceteye sürünce .3ay önce de kimyasal gebelik yasadım o sırada yerleşme kanaması siyah lekeliydi simdi acık renk pembe giibi adet mi olacagım acaba önceki kahverengi lekeli olunca kafama takıldı 29 günde hiç adet olmadım genelde gec olur benim asırı bel agrısı ve sancı var adet gibi ..lütfen gelme adettt

Hayırlı olsun canım öncelikle benmde adetim 30_35 gün arasında oluyor yarın 30.gün ..ama az once cok ama cok hafif pembemsi bi leke geldi peceteye sürünce .3ay önce de kimyasal gebelik yasadım o sırada yerleşme kanaması siyah lekeliydi simdi acık renk pembe giibi adet mi olacagım acaba önceki kahverengi lekeli olunca kafama takıldı 29 günde hiç adet olmadım genelde gec olur benim asırı bel agrısı ve sancı var adet gibi ..lütfen gelme adettt
Canım inşallah güzel haber alırsın 35 günü geçene kadar bekle hemen ümitlenme. Sonrasında test yap bakalım gecikirse ne olucak hamilelik belirtisi de olabilir çünkü eğer pembe ise kanaman🙏🏼

Çok şükür ben bebeğimi gördüm kalp atışını da duydum. 6 hafta 3 günlük çıktı ultrasonda bir hafta geç döllenmiş. Ama herşeyi sağlıklıymış çok şükür 🙏🏼
Aaaa şimdi okudum hadı gözün aydın inşallah hep böyle devam eder cok sevindim

Çok güzel canım 10. Haftama giricem az kaldı. Herşey yolunda kalp atışını iki defa duydum. riskli herhangi birşeyde yokmuş ☺ Sende durumlar nedir
Benim maalesef düşük oldu canım kaybettim

Çok üzüldüm canım anlayabiliyorum seni inan. Ama eminim ki tekrar hamile kalıp sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alırsın ilk hamilelik miydi senin
Yok canım benim iki oğlum var şükür benim doktorum düşük için bi önlem aldırma progestron takviyesi yaptırmadı yaptırsaydı tutunurdu diye düşünüyorum bakalım biraz zaman geçsin doktor kontrolünde denemek istiyorum

Back
X