Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet borçluya ve iki kefile ayrı ayrı toplam üç tane gönderildi ödeme emriIkinizin adina ayri ayri mi odeme emri geldi? Ikiye bolunmez, alacakli avukati hangininiz maasina isterse ona haciz koyar. Maasiniz dortte biri kesintiye ugrar
Boyle bisey arkadasin basina gelmisti buna benzer bi arkadasla anlasmisti tam hatirlayamiyorum ama guya arkadasin arkadasa senedi vardi ona birc oduyor gibi gozukuyorsu maasi bu sayede kurtulmustu beladan onunkide eski esine attigi imzayla alakali icra gelmistikk hanımları aranızda avukat olan ya da bilgisi olan varsa yazar mı lütfen!! zamanında eski ev sahibimize kefil olmuştuk ev arkadaşımla birlikte. memur kefil istiyorlardı. yıllardır düzenli ödüyordu artık ödemiyor ve icra kağıdı geldi. ne yapmalıyım
bunu da düşündük ama kime güvenip böyle bi riske girilir onu bulamadık işteBoyle bisey arkadasin basina gelmisti buna benzer bi arkadasla anlasmisti tam hatirlayamiyorum ama guya arkadasin arkadasa senedi vardi ona birc oduyor gibi gozukuyorsu maasi bu sayede kurtulmustu beladan onunkide eski esine attigi imzayla alakali icra gelmisti
Aileden birini bulun maasiniza icra karari koydurun yanlis hatirlamiyorsam eger boyleydi tek care bu yoksa diger sekilde odemek zorunda kalirsiniz..bunu da düşündük ama kime güvenip böyle bi riske girilir onu bulamadık işte
Kefil olmak ödeyeceğine o kadar güveniyorum ki o ödemezse ben öderim demek gibi bir şey zaten. Yapılacak bir şey yok sanırım, bile isteye kefil olunduğu için ödemek zorundasınız. Geçmiş olsun, bence babanıza bile kefil olmayın.