Acil avukatlar bakabilir mi?

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
Bugün elime ulaştı bu ne demek iki ayrı suçtan ceza aldim. Basit yaralama ve silahla tehdit 1 yil_10 ay itiraz etmiştim istinafa dilekçe yazmıştım gerekceli kararla birlikte bu da gelmiş ve dosyam gonderilmemis bugünlerde gider dediler bu olumlu biseymi benim için hiç anlamadım.
aynenn yazıyorum

istinaf nedenleri :katılan sanıkların evli olup aynı evde beraber yasadıkları, olay tarihinde katılan sanık BEN 'IN katılan sanık KOCA KİŞİSININ telefonuna bir bayandan gelen mesajları görmesı uzerine eşi ile tartışmaya başladıgı , eşınden telefonu ıncelemek için istediği , eşinin vermemesı uzerıne mutfaktan aldıgı bıcagı göstererek ya sen öleceksın yada ben ölecegım dıyerek telefonu vermesını ıstedıgı ve elindekı bıcakla eşini yaraladıgı , mahkemenın subuta ılışkın kabulunun de bu yönde oldugu , her ne kadar müşteki sanık BEN hakkında hemm bıcakla tehdıt hemde bıcakla yaralama sucundann ayrı ayrı ceza tayın edılmişşe de iki eylemın aynı anda oldugu ,araya zman aralıgının girmediği ,eylemın bır butun halınde kasten bıcakla yaralama sucunun unsurlarını oluşturdugu , sanıga iki ayrı suctan ceza verilmesının yıne yasal ve yeterli gerekce olmadan sanık BEN hakkında iyi hal indirimi yapılmamasının usul ve yasaya aykırı oldugu düşünülmektedir.
sonuç ve talep : usul ve esas yönunden kanuna aykırı bulundugundan kararın katılan sanık BEN lehıne istinafen kaldırılması arz olunur...

ne demek ? olumlu bı şeymı oluyor ve cezam ındırılırmı yada ıptal edılırmı?

Benim anladığım yeterli gerekçe olmadan ceza almışsınız başta iyi hal durumu verilmemiş ama şuan sizin lehinize olumlu sonuçlanmış gibi anladım

artık bir avukat tutun gidin baroya başvurun yani size avukat temin etsinler bu kadar da beleşci olmayın gerçekten paranız yoksa da barodan talep edin.

Merhaba,

Hukuk forumları var internette, google 'a yazın, çıkar. Onlardan birine atın, daha hızlı bilgi alırsını sanki.

sonuç ve talep : usul ve esas yönunden kanuna aykırı bulundugundan kararın katılan sanık BEN lehıne istinafen kaldırılması arz olunur.

Olumlu bişey diyor. Daha önce verilen kararın, sizin lehinize kaldırılması talep edilmiş, ama bu sadece talep mi, bir sonuç değil mi, bilmiyorum. Ben de avukat değilim maalesef.

yinandyang 'in önerise de güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…