Kızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum tüp bebekti polikistik overim adetlerim 30-40 gün arası gelir. Geçen adetim 31 Ağustos oldu en son. Bugün test yapayım dedim umutsuz bir şekilde yaptım testi 5 dakika yoktur beklediğim sonra çöpe attım. Biraz önce tuvalete gittiğimde üstte duruyordu ikinci çizgi çıkmış bu şekilde sizce kuruma veya hayalet çizgi diyorlar o mu ? Yoksa gebelik olabilir mi? 3 yıldır çocuk istiyoruz 2 tüp bebekdenedik olumsuz oldu
Kızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum tüp bebekti polikistik overim adetlerim 30-40 gün arası gelir. Geçen adetim 31 temmuzda oldu en son. Bugün test yapayım dedim umutsuz bir şekilde yaptım testi 5 dakika yoktur beklediğim sonra çöpe attım. Biraz önce tuvalete gittiğimde üstte duruyordu ikinci çizgi çıkmış bu şekilde sizce kuruma veya hayalet çizgi diyorlar o mu ? Yoksa gebelik olabilir mi? 3 yıldır çocuk istiyoruz 2 tüp bebekdenedik olumsuz oldu
Çok hafif bi çizgi var gibi duruyor ama 31 temmuzdan bu yana da nerden baksanız 2 ay var daha belirgin çıkması beklenir miydi onu da bilmiyorum ama belki testin markasından olabilir hala daha regli de olmamışsınız bence bi kan testi verin kesin sonuç alırsınız
Çok hafif bi çizgi var gibi duruyor ama 31 temmuzdan bu yana da nerden baksanız 2 ay var daha belirgin çıkması beklenir miydi onu da bilmiyorum ama belki testin markasından olabilir hala daha regli de olmamışsınız bence bi kan testi verin kesin sonuç alırsınız
Bak şimdi ben limonla hamile olduğumu öğrendim ama aylar önce Nimo ile yaptigimda bu şekilde göstermişti ve yalancı çıkmıştı bu tarz seslerde bu şekilde silik çıkması genelde hep negatif oluyor ve aradan uzun bir süre geçmiş eğer olsaydı çok belirgin bir çizgi olurdu zaten