• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman kan vermeliyim, vermeli miyim?

somequestions

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
2
1
1
Merhaba kızlar, beklenen adet tarihim bugündü. 14 ekim gecesi çamaşırımda kahverengi leke gördüm. Genelde regl başlamadan 1-2 saat önce bu leke olur bende, muhtemelen gece regl olmuş olurum diyerek hazırlığımı yaptım. 15 Ekim sabahı yine kahverengi küçük bir lekeyle uyandım. Gün boyu da sadece hafif kahverengi lekelenmelerim oldu. Bu arada döngüm düzenlidir. 26-28 gün arası olurum. Bugün de BAT yani 28. Günümdü. Sabahına regl beklerken herhangi bir ibare yoktu çamaşırımda. Burda işkillendim artık. Predictor early test yaptım ve böyle çıktı. Belli oluyor mu bilmiyorum ama silik bir bordo çizgi. Eğer gebelik varsa da sanırım erken yakaladım çünkü bu erken gebelik testiydi ve silik çıktı. Yarın bir daha idrar testi yapmayı düşünüyorum ama elimde laboquick kaset test var. Yoksa bu akşam kan vermeli miyim, daha önce böyle bir durum yaşayıp gebeliği kesinleşen biri oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Umarım herkesin gönlünden geçtiği gibi olur her şey :)

Eklentiler

• IMG_4981.webp
    IMG_4981.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4982.webp
    IMG_4982.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 67
Gebelik var gibi gözüküyor, kan verdeniz bile çıkar düşük bir değer olur ama çıkar. Bence biraz daha bekleyip öyle kan verin. Koyulaşmayı testle takip edinn. Hayırlı olsun 💐

Merhaba kızlar, beklenen adet tarihim bugündü. 14 ekim gecesi çamaşırımda kahverengi leke gördüm. Genelde regl başlamadan 1-2 saat önce bu leke olur bende, muhtemelen gece regl olmuş olurum diyerek hazırlığımı yaptım. 15 Ekim sabahı yine kahverengi küçük bir lekeyle uyandım. Gün boyu da sadece hafif kahverengi lekelenmelerim oldu. Bu arada döngüm düzenlidir. 26-28 gün arası olurum. Bugün de BAT yani 28. Günümdü. Sabahına regl beklerken herhangi bir ibare yoktu çamaşırımda. Burda işkillendim artık. Predictor early test yaptım ve böyle çıktı. Belli oluyor mu bilmiyorum ama silik bir bordo çizgi. Eğer gebelik varsa da sanırım erken yakaladım çünkü bu erken gebelik testiydi ve silik çıktı. Yarın bir daha idrar testi yapmayı düşünüyorum ama elimde laboquick kaset test var. Yoksa bu akşam kan vermeli miyim, daha önce böyle bir durum yaşayıp gebeliği kesinleşen biri oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Umarım herkesin gönlünden geçtiği gibi olur her şey :)
Cnm benm kimyasal gebeligim boyle lekelenmeyle baslamisti ilk zaman cok azdi yerlesme vs diye dusundum azalmadi artti sonra kanamam basladi umarim senin tamamen kesilir

Kızlar awox yarım saat 40 dk sonra ikinci çizgi çıkıyor ilk 10 dk inceliyorum inceliyorum ama yok hep yarım saat sonra çıkıyor awox böyle yapmazdı

Eklentiler

• IMG_9723.webp
    IMG_9723.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 44
Loboquık hiç çıkmıyor bi kaç testte saatler sonra kuruma çizgisi çıkarıyor en güvendiğim markalarda kafayı yedi. Kendime sözüm var gecikmeden kan testine asla gitmem artık 😀
Ztn test icindeki kagitlarda da diyo ya ilk 10 dk diye ondan dedim cnm insallah vardir belli olmaz

Back
X