Acil Bakabilir Misiniz (Resimli)

bu konuda yaptıran tanıdığın biri var mı acaba, bu arada fikrini paylastigin icin tesekkurler, sivrilik önden mi yandan mı daha cok göze batiyor? ve egrilik /bunlari dikkate alicam o yuzden soruyorum
Canım ucu sivri bide yandan çektiğin fotoda sanki kırık var gibi duruyo
Benim arkadaşımın burnu kırıktı aynı seninkine benziyodu İstanbulda ameliyat oldu hangi doktor bilmiyorum

Canım ucu sivri bide yandan çektiğin fotoda sanki kırık var gibi duruyo
Benim arkadaşımın burnu kırıktı aynı seninkine benziyodu İstanbulda ameliyat oldu hangi doktor bilmiyorum
cidden bende her ihtimali dusunuyorum artik ama kırık olsa ağrı olmaz miydi , belki kemikte incinme yamulmadır tam vakıf değilim bende. arkadaşından doktorun ismini ogrenme sansin var mi canim ve memnun kalmis miydi son halini gördün mü? yaptirirsam istanbulda yaptirmayi dusunuyorum bende

cidden bende her ihtimali dusunuyorum artik ama kırık olsa ağrı olmaz miydi , belki kemikte incinme yamulmadır tam vakıf değilim bende. arkadaşından doktorun ismini ogrenme sansin var mi canim ve memnun kalmis miydi son halini gördün mü? yaptirirsam istanbulda yaptirmayi dusunuyorum bende
Kesin kararlıysan yaptırmaya konu açıp doktor önerileri alabilirsin canım ben kendim ameliyat olmadıgım için öneride bulunmam doğru olmaz 1.kişiden öğrenmen daha doğru

Kesin kararlıysan yaptırmaya konu açıp doktor önerileri alabilirsin canım ben kendim ameliyat olmadıgım için öneride bulunmam doğru olmaz 1.kişiden öğrenmen daha doğru
Konu açayım öyleyse biraz daha yorum almak istiyorum yaptiranlardan benim sonradan egilme oldugu icin daha cok kafama takildi bir de doktora görüneyim en iyisi, tekrar cok tesekkurler ilgin için

Back
X