Benm bildgm suyu geliyosa acil ya doguma yada sezeryana alinmali aksi taktirde tehlikeliHayırlı geceler öncelikle Yengem 35 haftalık gebe ve 3. Sezeryanı olacak, sabahtandır su geliyor, sabah geldik hastaneye kültür aldılar bilgi vermeden eve gönderdiler, şuan tekrar geldik hastaneye çok fazla suyu geliyor acaba neden olabilir, böyle bişey ilk kez geldi basına sezeryana alınmalı bekliyoruz bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen
Başka yere geldik bı defa açıklama yapmadı daha var doğuma diye gönderdi , çok suyu geliyor neden olduğunu söylemediBi bilgim yok ama baska bir hastaneye mi gitseniz doktor aciklama yapmiyor mu?
Almıyorlar daha bekletiyorlar doğum suyımdam başka ne akıntı olabilir acaba yaBenm bildgm suyu geliyosa acil ya doguma yada sezeryana alinmali aksi taktirde tehlikeli
Siz baska bi hastaneye daha gdin yada baska doktoda bi sorun bekletmek yanlis gbi geldi banaAlmıyorlar daha bekletiyorlar doğum suyımdam başka ne akıntı olabilir acaba ya
Hiç bişey yok diyip gönderdiler su saat oldu suyu geliyor hiç bişey denediler beklyrz öyle yinebebek bazen sidik torbasina basinc yapio. su gibi gelio. ama emin olmadan eve yollamalari böyle sacmalik duymadim
Hiç bişey yok diyip gönderdiler su saat oldu suyu geliyor hiç bişey denediler beklyrz öyle yine
Berrak ve bugün gelmeye başladıSuyun rengi ne?
Bence baska bir doktora gidin böyle size bilgi vermeden ne yapmaya calisiyorlar ..... biraz baski yapin agizinizi acik size biri bi aciklama yapsin korltugunuzu belirtinBerrak ve bugün gelmeye başladı
Bizde aynı şekilde düşündük birde Yengem gil şuan köyde , hastaneye de yakın değiliz 1 saat ysürüyo hastane, kültür aldılar daha doğumuna var diye gönderdiler, 14 saat oldu ve hala suyu geliyor, sancı yok diye doğum da yok diyorlar, o su ne suyu söylemediler ntsye bagladıalr bekliyoruzben kızımda sancıdan önce suyum geldi diye sezeryan oldum
yine de dr bekledi 4 saat ama artık suyum bitecekti acil aldı
durumum ciddiyetinin farkında değiller sanırım eve yollanırmı suyu gelen kadın
doğum başladı demektir
Basına böyle bişey gelen var mı diye yardım alıyorum, gerekeni zaten yapıyoruz dr aramyrm zatenBurdan nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamadım. Aramızda dr olsa bile hastayı görmeden ne desin. Birinin başına gelmiş olsa bile herkeste aynı olmazz. Yani acilen hastayı götürüp gösterebileceğini birinden yardım alın
Habersiz birakmayin ya cok merak ettim nolur 24 saati gecmesin...Suyun sebebini söylemediler bişey yok diyip gönderdiler şimdi başka hastaneye gdyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?