Acil bakabilir misiniz

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Hayırlı geceler öncelikle Yengem 35 haftalık gebe ve 3. Sezeryanı olacak, sabahtandır su geliyor, sabah geldik hastaneye kültür aldılar bilgi vermeden eve gönderdiler, şuan tekrar geldik hastaneye çok fazla suyu geliyor acaba neden olabilir, böyle bişey ilk kez geldi basına sezeryana alınmalı bekliyoruz bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

Bi bilgim yok ama baska bir hastaneye mi gitseniz doktor aciklama yapmiyor mu?

Benm bildgm suyu geliyosa acil ya doguma yada sezeryana alinmali aksi taktirde tehlikeli

24 saat vakit veriyor doktorlar su patladiktan sonra .... ama bu normal doguma gecerli sezeryani bilmiyorum.

bebek bazen sidik torbasina basinc yapio. su gibi gelio. ama emin olmadan eve yollamalari böyle sacmalik duymadim

Hiç bişey yok diyip gönderdiler su saat oldu suyu geliyor hiç bişey denediler beklyrz öyle yine

ama nasil bi aciklama bu. evdeysen su an baska hastaneleri ara özeli ara gerekiosa. kesin gelin derler. ben gece birsey oldugunda önce ariyordum onlar kendileri gel dedikleri icin ilgileniorlardi

ben kızımda sancıdan önce suyum geldi diye sezeryan oldum
yine de dr bekledi 4 saat ama artık suyum bitecekti acil aldı
durumum ciddiyetinin farkında değiller sanırım eve yollanırmı suyu gelen kadın
doğum başladı demektir

Burdan nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlamadım. Aramızda dr olsa bile hastayı görmeden ne desin. Birinin başına gelmiş olsa bile herkeste aynı olmazz. Yani acilen hastayı götürüp gösterebileceğini birinden yardım alın

Bizde aynı şekilde düşündük birde Yengem gil şuan köyde , hastaneye de yakın değiliz 1 saat ysürüyo hastane, kültür aldılar daha doğumuna var diye gönderdiler, 14 saat oldu ve hala suyu geliyor, sancı yok diye doğum da yok diyorlar, o su ne suyu söylemediler ntsye bagladıalr bekliyoruz

Sancı olmamasi dogum olmayacagi anlamina gelmezki. Ya resmen tehlikeye atiyorlar. Bence baska hastaneye gidin ve net bir sey soylesinler. Hicbir sey soylemeden gonderilir mi bu ne sacmalik...

Basına böyle bişey gelen var mı diye yardım alıyorum, gerekeni zaten yapıyoruz dr aramyrm zaten

Suyun sebebini söylemediler bişey yok diyip gönderdiler şimdi başka hastaneye gdyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…