Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer varsa kesin çıkar mi sizce bilginiz var mi?Bir sorum olmaz yap bence
Marka olarak bişey diyemem ama gebelik varsa çizgi çıkar eğer çizgi çıkarsada kan testi yaptırınEğer varsa kesin çıkar mi sizce bilginiz var mi?
Çok teşekkürler cevabınız için2 aylık gebelik varsa ne kullandanız çıkar zaten
Tamamdır teşekkürlerrMarka olarak bişey diyemem ama gebelik varsa çizgi çıkar eğer çizgi çıkarsada kan testi yaptırın
Kız hadi yapsanaaaaa yap bizede at meraktan çatlarımHerkese merhaba kızlar. 2 aylık hamile olma ihtimalim var. Awox erken hamilelik testini kullansam sorun olur mu?
Eczanede sadece o varmış.
Kız hadi yapsanaaaaa yap bizede at meraktan çatlarım
Negatif görünüyor canim eger kasik agrin falan varsa üşütmüş olmayasin.. göğüs agrinida bilemiyorum prolaktin degerin mi yukseldi acabaSanırım yok ne düşünüyorsunuz. Aslında regl oldum 2 ayda ama göğüs ağrım ve kasık ağrım regl olmama rağmen geçmedi. Demiştim acaba hamilelikten mi
Bu da diger test simdi yaptım. Flaşla çektim 10 dakikadan sonrasını değerlendirmemeliyim değil mi?Malesef negatif
Ay bilmiyorum dokununca bi hafif sızlıyor gibi sanki. Ama test sonuçlarına göre yok sanırım en son 1 ağustosta olmuştu çünkü şüpheli ilişkim. Sizce?Negatif görünüyor canim eger kasik agrin falan varsa üşütmüş olmayasin.. göğüs agrinida bilemiyorum prolaktin degerin mi yukseldi acaba
Malesef gebelik yok gözüküyor. Şimdiyekadar daha belirgin belirtileri olurdu uykuya dalma mide bulantisi sk idrara cikma. Vs. Akisina birak hayirlisiyla diger aylar olur insallah. Bizfe 6 aydir istiyoruz bakalim ne zaman tutarAy bilmiyorum dokununca bi hafif sızlıyor gibi sanki. Ama test sonuçlarına göre yok sanırım en son 1 ağustosta olmuştu çünkü şüpheli ilişkim. Sizce?
Hanımefendi sanırım bu sitedeki konuları hiç okumamışsınız, aylarca regl gördüğünü söyleyenler var, insan olur olmaz düşünüyor elbette. Ayrıca regl sürem kısaydı en son ki reglimde. Reglim bitmesine rağmen meme hassasiyetim ve hafif kasık ağrım devam ediyor halen. Şüphelenip test yapmış olmam sizi neden gerdi anlamadım. Tamam her şeyin en doğrusunu sizler biliyorsunuz.2 ayda regli oldum diyorsunuz sonra hamile miyim diyorsunuz…. Söyleyeceklerim bu kadar.