Kuruma çizgisidir o da malesef geliyor ban konuyu yanlış yerde açmışsınızMerhaba! Kızlar 3 aylık bebegim var 15 gün önce adet gördüm ve adetten sonra birlikte olmadık ondan öncede korunarak olduk benim başım döndü testaldım 3 tane testler önce tek çizgi çıkıyor böyle sonra aradan 4 saat geçince 2 silik çizgi çokoyor kafayı yicem hep aynı şey oluyor şimdi birdaha yaptım gene tek çizgi çıktı bekliceö bakim öyle olucakmı
Yanlız burda pozitif dueuyor ama 5 saat sknra çıkması geçersiz sayılır kan verin başka konu açmıştınız orda cevaplar yeterli gelmedimiBu ikinci önce tek çizgi aradan 5 saat geçince böyle oluyor
Hepimiz kan vern dedik ısrarla burada soruyor.. lazer göz var sanki bizde baktığımızı görüyoruzYanlız burda pozitif dueuyor ama 5 saat sknra çıkması geçersiz sayılır kan verin başka konu açmıştınız orda cevaplar yeterli gelmedimi
Önceki konusuna denk geldim evet ama aynı konuyu tekrar açmış bide bdv ye açmış o değilde bir testide pozitif görünüyor 5 saat sonra demiş anlamadım kan verse belli olucakta işteHepimiz kan vern dedik ısrarla burada soruyor.. lazer göz var sanki bizde baktığımızı görüyoruz
Hayır yani ısrarla bizden ne duymak istiyor?Merhaba! Kızlar 3 aylık bebegim var 15 gün önce adet gördüm ve adetten sonra birlikte olmadık ondan öncede korunarak olduk benim başım döndü testaldım 3 tane testler önce tek çizgi çıkıyor böyle sonra aradan 4 saat geçince 2 silik çizgi çokoyor kafayı yicem hep aynı şey oluyor şimdi birdaha yaptım gene tek çizgi çıktı bekliceö bakim öyle olucakmı
Çizgi sonradan çıkıyortestte ilk 5 dk geçerli diyorlar hanımefendi...
bende yaptığınız testte çizgi göremiyorum
diğeri zaten bozuk yada çok damlatmışsınız...
bence 3 ayrı test... kan verin siz
Israrla vermiyor.. buraya üyelik acıh acıp soracağına kan verseydi kırk kere öğrenmiştiÖnceki konusuna denk geldim evet ama aynı konuyu tekrar açmış bide bdv ye açmış o değilde bir testide pozitif görünüyor 5 saat sonra demiş anlamadım kan verse belli olucakta işte
ilk 5 dk önemli tüm arkadaşlarımız anlatmş ve ısrarla inanmıyorsunuz...Çizgi sonradan çıkıyor
Neden ilk tam net tek çizgi çıkıptasonra iki oluyorBebek yok
Gidemiyorum eşim yok burda bebekleIsrarla vermiyor.. buraya üyelik acıh acıp soracağına kan verseydi kırk kere öğrenmiştiaynı korkuyu yaşadım anlayabiliyorum ama neden kan vermiıo bunu anlayamiorum
Çok kolay bebeğini kucağına alacaksın veya anakucağına koyacaksın veya arabaya koyacaksın hemer sağlık ocağına gideceksin tesk vereceksin ertesi günü arayp öğreneceksin. Çocukta hava almş olur yolda. Herşeyi eşinizle mi yaparsınız ?Gidemiyorum eşim yok burda bebekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?