bir çizgi var hafif ama kuruma çizgisi gibi de görünüyor ama kan verirseniz daha net olur yada farklı test alıp deneyin istersenşzKızlar iyi akşamlar artmed testi yaptım en son 24 şubatta regl oldum anormal göğüs ağrısı ve yoğun bir bel ağrısı var. Gebelik olabilir mi
Bır kaç gün daha sabredebilirsem daha iyi olucak gibi ilk gebeliğimde 1 ay gecmıstı 3 haftalıktı ona rağmen geç döllenmiş bunda da aynısı olur mı bilemiyorumbir çizgi var hafif ama kuruma çizgisi gibi de görünüyor ama kan verirseniz daha net olur yada farklı test alıp deneyin istersenşz
Bu sabah ilk idrarla yaptım nimo erken gebelik testibir çizgi var hafif ama kuruma çizgisi gibi de görünüyor ama kan verirseniz daha net olur yada farklı test alıp deneyin istersenşz
bir çizgi var hafif ama kuruma çizgisi gibi de görünüyor ama kan verirseniz daha net olur yada farklı test alıp deneyin istersenşz
Bu da öğlen yaptığım test sanıyesıne çıktımaalesef gebelik yok tam kaç gün geciktiniz
bunlara bakılırsa evet var gibi ama ya değer çok az yada testler çok beklediği için çift çizgi görünüyor ama anında çıkmış diyorsanız bnce gidip kan verip takip edin çok oldu mu gecikmenizBu da öğlen yaptığım test sanıyesıne çıktı
Sanırım testler bozuk akşam da farklı teste yatım negatif çıktı saldım bende böyle çok kafama takmaktan çok yoruldum en son 24 şubatta regl oldum en guvenılır test hangısı ben gram anlamadımbunlara bakılırsa evet var gibi ama ya değer çok az yada testler çok beklediği için çift çizgi görünüyor ama anında çıkmış diyorsanız bnce gidip kan verip takip edin çok oldu mu gecikmeniz
Bu testlerin hiç biri beklemedi bu aradabunlara bakılırsa evet var gibi ama ya değer çok az yada testler çok beklediği için çift çizgi görünüyor ama anında çıkmış diyorsanız bnce gidip kan verip takip edin çok oldu mu gecikmeniz
sizin beklemede değil aldığınız yerdede beklemiş olabilir uzun süredirBu testlerin hiç biri beklemedi bu arada
kimyasal gebelikte olabilir belki ama en iyisi yarın sabah aile hekiminde kan verip netleştirmiş olursunuz testlerin hepsi farklı farklı sonuç bn bir gebenin günlüğünde ovülasyon testi aşmıştım içinden gebelik testi çıkmıştı onlara çok güvenilir eczanenin testlerin son kullanma tarihinin kontrol ederek alın derimSanırım testler bozuk akşam da farklı teste yatım negatif çıktı saldım bende böyle çok kafama takmaktan çok yoruldum en son 24 şubatta regl oldum en guvenılır test hangısı ben gram anlamadım
Hepsinde 2026 2027 tarihli ama biri artmed biri bebetimekimyasal gebelikte olabilir belki ama en iyisi yarın sabah aile hekiminde kan verip netleştirmiş olursunuz testlerin hepsi farklı farklı sonuç bn bir gebenin günlüğünde ovülasyon testi aşmıştım içinden gebelik testi çıkmıştı onlara çok güvenilir eczanenin testlerin son kullanma tarihinin kontrol ederek alın derim
O sadece gebelik testi satıyor mukimyasal gebelikte olabilir belki ama en iyisi yarın sabah aile hekiminde kan verip netleştirmiş olursunuz testlerin hepsi farklı farklı sonuç bn bir gebenin günlüğünde ovülasyon testi aşmıştım içinden gebelik testi çıkmıştı onlara çok güvenilir eczanenin testlerin son kullanma tarihinin kontrol ederek alın derim
sayfasını girip bakmanız gerek ama sanırım satmıyor ama artımed burda herkes doğru göstermediğini söylüyorlardı en iyisi kan verin sizO sadece gebelik testi satıyor mu
Sonucunuz ne olduBu sabah ilk idrarla yaptım nimo erken gebelik testi
Valla dün regl oldum en son 24 şubatta olmustum o kadar gecıkmem oldu ki uzun süreli bir umut dedim ama umudum da kalmadı daha yani bence ben yumurtlamıyorum başka bı açıklaması yok yaniSonucunuz ne oldu
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin ovülasyon testi ile takip edinValla dün regl oldum en son 24 şubatta olmustum o kadar gecıkmem oldu ki uzun süreli bir umut dedim ama umudum da kalmadı daha yani bence ben yumurtlamıyorum başka bı açıklaması yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?