ACİL BAKAR MISINIZ DOGUM SANCISI MI ?????

Leyla4747

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
374
25
28
34
bir saattir rahmime aşırı baskı var ve belimde hafifa adett sancısı hissediyorum ve kalktığımda karnımın altında sanki bıçak yarası var keskin bir ağrı oluyor yurudugumde kalktığımda 38+3 bugün sabah net ye girdim 7 dakikada bir gelen sancılarım vardı 50 şiddetinde okdr yarım santim açılma geçen haftada oleydi bugün doğum günü vardı eltimin oğlunun baya şey yedim orda midemde kötü onla mi alakali anlamadım ama tuhaf birşeyler oluyor ilk gebelik cidden anlamadım napcagimi bilmiyorum normalmi bunlar

Doğum yaptığım güne kadar hiç sancım yoktu.
O gece 10 dakikada gelen sancı, kasık ağrısı, mide ve bel ağrısı vardı. Sabaha karşı da nişan geldi. Hastaneye gittiğimde nst ye aldılar doğum başlamış dediler.

39+4 de doğum yaptım, bence ihmal etmeyin mutlaka gidin.
İnşallah kolay doğum olur

Ay midem kotu yemeklerden dolayı mı bilmiyorum belimde adet sancısı gibi

Doktora gitmelisiniz

Nasıl yani? 7 dk da bir sancınız olmasına rağmen eve mi yolladı doktor sizi? Uzerinden çok uzun zaman gećmemesine ragmen dogum sancımin şeklinin nasıl oldugunu hatirlamıyorum. Bence doktora gidin bi bakılsın aklınızda kalmasın.

Evet 50 şiddetinde ki ben hissetmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…