Merhaba bende düşük yaptım kahverengi kanama ile başladı ama az da olsa kırmızı kanamam da oldu 4 haftalık felandi mutlaka doktora görünün çünkü ben ağrım oldugu için normal adet sandım tam adet donemiydi çünkü aynı zamanda benim beta HCG değerim çok düşüktü sizin kaç çıktıArkadaşlar merhaba lütfen fikir sahibi olanlar yazabilir mi üç gündür leke şeklinde kanamam var koyu kahverengi akşam acile gittim kan testi verdim Hamilesin dedi ama şiddetli bir ağrım da var kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor internetten araştırdığımda üstüne görme ağrısız olur diyor hamileysem neden ağrım var
Ben şoktan kaç çıktı diye sormadım yığılıp kaldım çünkü beklemiyordum e nabıza baktım ordada gözükmüyor nasıl öğrenebilirim acabaMerhaba bende düşük yaptım kahverengi kanama ile başladı ama az da olsa kırmızı kanamam da oldu 4 haftalık felandi mutlaka doktora görünün çünkü ben ağrım oldugu için normal adet sandım tam adet donemiydi çünkü aynı zamanda benim beta HCG değerim çok düşüktü sizin kaç çıktı
Aslında e nabizda gözüküyor ama devlet hastanesiyse biraz geç yükleniyor isterseniz tekrar bakın . Ama kadın doğum doktoruna mutlaka görünün yakın zamanda. Hele ki kırmızıya dönerse kanama ihmal etmeyinBen şoktan kaç çıktı diye sormadım yığılıp kaldım çünkü beklemiyordum e nabıza baktım ordada gözükmüyor nasıl öğrenebilirim acaba
Çok teşekkür ederimAslında e nabizda gözüküyor ama devlet hastanesiyse biraz geç yükleniyor isterseniz tekrar bakın . Ama kadın doğum doktoruna mutlaka görünün yakın zamanda. Hele ki kırmızıya dönerse kanama ihmal etmeyin
Gebeliğin ilk haftalarında kasıklarda regl ağrısına benzer şiddette bazen daha da şiddetli ağrı olur bu normal ama dayanilamayacak noktaya geliyorsa bu ağrılar ve kırmızı renkli kanama ( her türlü kanama şeklinde doktora danisilmali bu arada) kesinlikle doktora muayene olunmalıdır.Arkadaşlar merhaba lütfen fikir sahibi olanlar yazabilir mi üç gündür leke şeklinde kanamam var koyu kahverengi akşam acile gittim kan testi verdim Hamilesin dedi ama şiddetli bir ağrım da var kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor internetten araştırdığımda üstüne görme ağrısız olur diyor hamileysem neden ağrım var
Düşük yaparken cok yoğun bi kanama oluyor hemde pıhtı şeklinde çok geliyor ağrıda çok oluyo sizin anlattiğinız üstune görme gibi 3 düşük yaptım 2 si büyuk pıhtılar halinde düşük oldu eğer kanama çoğalirsa mutlaka acile gidin yoksada yarin mutlaka kadin doğumla görüşünŞuan kırmızı geldi bir kaç damla
ilk dusugum kirmiziyla azar azar baslayip cogalarak oldu. İkinci gebeligimde kahverengi ile basladi pembe sonra kirmizi kana donustu bi kac gun surdu dusecek sandim bende ama o donem dusmedi.Şuan kırmızı geldi bir kaç damla
Şöyle bir durumum var gerçekten 16 aylık bebeğim var ve isteyerek olmadı prezervtf le korunduk ama hamile kaldım şaka gibi daha bebeğim çok küçük ve ben ne bedenen nede ruhen gerçekten hiç hazır değilim bu bebeğe napıcam bilmiyorumBnde once ip gibi kirmizi geldi sonra akinti gibi artti ve sonrasi agrili yogun kanamali dusukhcg nin.artisina bakin du'enli artti ise progesteronla falan kanama.alani duzeliyor ama.duzensiz ise yapacak bisey yok malesef
Üstüne görme kanaması kaç gün sürer acabaBnde once ip gibi kirmizi geldi sonra akinti gibi artti ve sonrasi agrili yogun kanamali dusukhcg nin.artisina bakin du'enli artti ise progesteronla falan kanama.alani duzeliyor ama.duzensiz ise yapacak bisey yok malesef
Bende sizin gibi kanama geçirdim üstüne görme ağrım biraz vardı şuan 18 haftalık olduk içinizi ferah tutun ve büyük kadın doğum hastanesine gitme imkanınız varsa gidin düşük önleyici ilaç iğne felan veriyorlarArkadaşlar merhaba lütfen fikir sahibi olanlar yazabilir mi üç gündür leke şeklinde kanamam var koyu kahverengi akşam acile gittim kan testi verdim Hamilesin dedi ama şiddetli bir ağrım da var kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor internetten araştırdığımda üstüne görme ağrısız olur diyor hamileysem neden ağrım var
İnşallah öyle olurKimyasal olmuş olablr kahverengi bi kaç gün sonra adet gibi söklebilie
Ben isteyerek hamile kalmadım daha bebeğim çok küçük düşük olması benim için hayırlısı olacakBende sizin gibi kanama geçirdim üstüne görme ağrım biraz vardı şuan 18 haftalık olduk içinizi ferah tutun ve büyük kadın doğum hastanesine gitme imkanınız varsa gidin düşük önleyici ilaç iğne felan veriyorlar
Beta baktırırsanız düşer o zaten kimyasalsa öncekine göre ordan anlasılrBen isteyerek hamile kalmadım daha bebeğim çok küçük düşük olması benim için hayırlısı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?