ACİL BAKAR MISINIZ GEBELİK VARMI

bsk65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
16
9
1
26
Merhaba arkadaşlar adetim 10 gündür gecikiyor yaklaşık 10 gün içinde 3 5 defa test yaptım negatif çıkıyordu 10.günümde bir defa daha yapayım dedim t2 bölümünde silik çizgi var fotoğraf bırakacağım geç döllenme mi olmuştur adetim normalde düzenlidir 10 gün olması da anormal değil mi sizce gebelik varmıdır fotoğraf bıraktım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-01-06-01-31-397_com.miui.gallery.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 82
Kuzum testte var gözüküyor benim de gecikmeden 10 gün sonra testim pozitife anca dönmüştü. Geç yumurtlama demişti doktorum. Olabiliyor yani, normal hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kan verdiniz mi ya da yeniden test yaptınız mı merak ettim. İnşallah pozitiftir

Merhaba, kan testi verdim 2.26 çıktı doktor 5 6 gün sonra tekrar gelmemi söyledi geç döllenme de olabilir kimyasal gebelikte olabilir diye bekliyorum...
Hayırlısı olsun. Arada bi değer gelmiş. İnşallah yükselir

Kuzum testte var gözüküyor benim de gecikmeden 10 gün sonra testim pozitife anca dönmüştü. Geç yumurtlama demişti doktorum. Olabiliyor yani, normal hakkında hayırlısı olsun inşallah
Merhaba benim de adetten bir hafta önce ilişkim oldu korunmasız şimdi adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım çizgi var gibi de yok gibi de adet belirtilerim var kasıklarım ağrıyor göğüslerim şiş yeşil damarlarım çıktı ama adetle gebelik belirtileri aynı diyorlar ne zaman çıkar erken gebelik testinde bide atsam anlarmısınız

At kuzum anlarız. Bir de ben kendi gebeliğimde de erken gebelik testi yapmıştım, çıkmamıştı. Normal gebelik testinde çıkmıştı. En güzeli sabahın ilk idrarıyla normal gebelik testi yapmak balım

Keşke ben de hamile olsam. geçen ay denedik olmadı. Bu ay denedik. Adetime son 5 gün kaldı. Her gün test yapıyorum. o kadar sabırsızımki. Sonucunun negativ çıkacağını bile bile test yapıyorum. 33 yaşındayım. 1 oğlum var. İkinciyi düşünüyorum. Gerçekten olmazsa da şu stresten olmayacak. Dünden beri forumlarda hikayeleri okuyorum biraz da olsa umutlandım. Ah ne bileyim. Keşke olsam. daha bugün erken gebelik testi yaptım yine negatif. Beklesem nolacak değil mi. Ama sabırsızım işte.

Çizgi görünüyor hemen kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…