• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen

Mide bulantısı adet geçtikten sonra başlar yani en az 1 hafta geçmesi lazım genelde gebeliğin 6. Haftasında bulantı başlar hcg önce kanda yükselir sonra idrarda ama çoğu erken gebelik testleri 10 mlU değeri bile ölçer kaset test daha yuksek değerleri ölçer oyuzden adet gecikmesi olmadan bişey diyemem
Çok teşekkürler

Ama yanlış olma ihtimali yüksekmiş bu markada öyle okudum birkaç yerde adetim gelmeyince de insan supheleniyo ister istemez
çocuklarınız küçükmüş daha 3 tane diye yazmışsınız hatta. spiral filan taktırın yada hap kullanın her ay stres yapmamış olursunuz gebelik istemediğinizi yazmışsınız da o sebeple söylüyorum lütfen yanlış anlamayın

çocuklarınız küçükmüş daha 3 tane diye yazmışsınız hatta. spiral filan taktırın yada hap kullanın her ay stres yapmamış olursunuz gebelik istemediğinizi yazmışsınız da o sebeple söylüyorum lütfen yanlış anlamayın
Yok neden yanlış anliyim spriale güvenmiyorum annem spriale varken gebe kalmış doğum yaptığında sprialle birlikte kardeşim doğmuş☺️ oyuzden Güvenmiyorum çocuklarim en buyuk 12 ortanca 11 en küçük 3 yaşında

Kızlar gecikmenin 10.gunu yeni yaptim test markası bebetime ikiside biri normal biri erken gebelik testi sonuç negatif büyük ihtimalle yok gebelik .gecikmen Başka bi sebebten dolayı galiba zaten çok aşırı bel ağrım oluyor sokulemiyor sanırım

Eklentiler

• 17543765194578484128873177565114.webp
    17543765194578484128873177565114.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 97
Yok neden yanlış anliyim spriale güvenmiyorum annem spriale varken gebe kalmış doğum yaptığında sprialle birlikte kardeşim doğmuş☺️ oyuzden Güvenmiyorum çocuklarim en buyuk 12 ortanca 11 en küçük 3 yaşında
valla benim hem spriralim vardı hemde eşin korunuyordu hiç hamile kalırım problemim olmamıştı sonra ikinciyi istedik olmadı en son tüp bebek yaptırdık o ayrı🤣 bazende abartmamak lazım o ayrı ama her ay hamileymiyim şüphesinden iyi

valla benim hem spriralim vardı hemde eşin korunuyordu hiç hamile kalırım problemim olmamıştı sonra ikinciyi istedik olmadı en son tüp bebek yaptırdık o ayrı🤣 bazende abartmamak lazım o ayrı ama her ay hamileymiyim şüphesinden iyi
Yani orası öyle benim sprial varken hamile kalan bi tanıdığım var bide 😄 ondan bana güvenilir gelmiyor

Bu arada kızlar son yaptığım testlerin hepsni atacağım şimdi en alttakı ikisini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_20250805_123711.webp
    IMG_20250805_123711.webp
    197,5 KB · Görüntüleme: 95
Pembe test önce negatif ben sağlık ocagona gittim kan verdim yarım saat icinde çok hafiften belirdi
üattekiler erken gebelik mi onlarda çıkmış çift çizgi bide başka markanın erken gebelik testini yapsaydınız. aman boşverin yapmayın artık kan sonucuna bakın tekrar yoksa yoktur söktürücü hap alıp için

Ustekiler artimed erken gebelik testi birisi artimedin normal kaseti pembe olan ve alttaki bebetime marka

Bu mor testin adı ne bilmiyorum ama geçen ay bendede arkadaşımdada pozitif çıktı. Ertesi gğn adet olduk. Kocama yapsam testi onuda hamile çıkartacak 😀 bir daha mor testi hayatta almam 🙈

Back
X