- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Buldum canım neyse kiHangi ilaçları arıyorsunuz
Merhaba ben de başlayacağım kaç tane var acaba bana da yardımcı olabilir misinizElimde mevcut gonal f merinoel estoferm ilaçlar var
Berede buldunuz acaba? Bana da 30 paket meriofert 10 paket gonal yazmış normal mi?Buldum canım neyse ki
Bursa’dan bi eczaneden buldum isterseniz size telefonunu yazabilirim özelden, biraz fazla gibi geldi ama uygulanacak tedaviye göre değişebilir tabi kiBerede buldunuz acaba? Bana da 30 paket meriofert 10 paket gonal yazmış normal mi?
Çok sevinirim atabilirseniz belki soğuk zincir ile kocaeline gönderirler. Size kaç adet yazdılarBursa’dan bi eczaneden buldum isterseniz size telefonunu yazabilirim özelden, biraz fazla gibi geldi ama uygulanacak tedaviye göre değişebilir tabi ki
Ha bşr de ücreti ne tuttu bilgi verirseniz çok sevinirimBursa’dan bi eczaneden buldum isterseniz size telefonunu yazabilirim özelden, biraz fazla gibi geldi ama uygulanacak tedaviye göre değişebilir tabi ki
2 adet 900lük gonal f yazdı, nerede yaptırıyorsunuz benim tedavimde kocaelinde, bu ilaçların dışında başka iğnelerde yazdı hepsi 11bin tuttuÇok sevinirim atabilirseniz belki soğuk zincir ile kocaeline gönderirler. Size kaç adet yazdılar
Üniversite de emek hoca da başlıcam. Benim amh 0.5 düşük olduğu için raporumuz var. Cetrodite 0.25 mg2 adet 900lük gonal f yazdı, nerede yaptırıyorsunuz benim tedavimde kocaelinde, bu ilaçların dışında başka iğnelerde yazdı hepsi 11bin tuttu
Konak Hastanesinde Şeyma hocada tedavi görüyorum, ilaçları bulmak o kadar zor ki.. gerçekten Allah yardımcımız olsun, çarşıda lavanta eczanesine sordunuz mu? benim oraya sormak aklıma gelmedi ama İzmit’in en büyük eczanelerinden Orayı da arayın bi istersenizÜniversite de emek hoca da başlıcam. Benim amh 0.5 düşük olduğu için raporumuz var. Cetrodite 0.25 mg
Gonal-f 450 ıu
Meriofert 150 ıu
Ovitrelle 250mcg 0.5 ml yazılmış bende ilaçlara çok hakim olmadığım için bilmiyorum. Bugün bir kaç eczane gezdim ilaçlar ellerinde olmadığı gibi paket sayısını fazla buldular. Bir daha bir çıkıp soracağım o yüzden. Siz nerde tedavi görüyorsunuz
Kesinlikle bende bilmiyordum bu kadar zor olabileceğini önceden de böylesiydi anlamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah iyi haberlerimizi duyalım. Güzel sonuçlar alalımKonak Hastanesinde Şeyma hocada tedavi görüyorum, ilaçları bulmak o kadar zor ki.. gerçekten Allah yardımcımız olsun, çarşıda lavanta eczanesine sordunuz mu? benim oraya sormak aklıma gelmedi ama İzmit’in en büyük eczanelerinden Orayı da arayın bi isterseniz
Amin inş canım güzel güzel sonuçlar alalım hepimizKesinlikle bende bilmiyordum bu kadar zor olabileceğini önceden de böylesiydi anlamıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah iyi haberlerimizi duyalım. Güzel sonuçlar alalım
Size kaç adet hangileri lazım getirtebiliyorumMerhaba ben de başlayacağım kaç tane var acaba bana da yardımcı olabilir misiniz
İkisinden de şuan elimde 6 adet mevcut ovitrelle kalmadı maalesefÜniversite de emek hoca da başlıcam. Benim amh 0.5 düşük olduğu için raporumuz var. Cetrodite 0.25 mg
Gonal-f 450 ıu
Meriofert 150 ıu
Ovitrelle 250mcg 0.5 ml yazılmış bende ilaçlara çok hakim olmadığım için bilmiyorum. Bugün bir kaç eczane gezdim ilaçlar ellerinde olmadığı gibi paket sayısını fazla buldular. Bir daha bir çıkıp soracağım o yüzden. Siz nerde tedavi görüyorsunuz
Gonal f 450 meriofert 150 var diğerlerini sorarım getirtebilir miyizİkisinden de şuan elimde 6 adet mevcut ovitrelle kalmadı maalesef
Nerden getirtebiliyoruz acabaİkisinden de şuan elimde 6 adet mevcut ovitrelle kalmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?