Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim fikrin için çatlatma iğnesi oldum sonrası adet oldum adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test böyle çıktı şaşırdım hiç beklemiyordumAcil baktık. Kan verin var gibi çizgi.
Artimed cok yalancı pozituf cikariyor canim insallah yanıltmaz seni farkli bir marka ile d3ne bence birxe adetine kaç gün varTeşekkür ederim fikrin için çatlatma iğnesi oldum sonrası adet oldum adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test böyle çıktı şaşırdım hiç beklemiyordum
Canım ben Mayıs ayının 9 da çatlatma iğnesi oldum 17. Gün test verdim kan yok çıktı asıl şaşırdığım nokta kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sürdü bitti ve adetimi şu anda bir hafta geçtiArtimed cok yalancı pozituf cikariyor canim insallah yanıltmaz seni farkli bir marka ile d3ne bence birxe adetine kaç gün var
Yani canım benim bu test çok yanıltıyor şahsen ben bu testin kurbaniyim benimde aynı bu şekil cikmjsti ama malesef hamile degilmjsim umarım seni yanıltmazCanım ben Mayıs ayının 9 da çatlatma iğnesi oldum 17. Gün test verdim kan yok çıktı asıl şaşırdığım nokta kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sürdü bitti ve adetimi şu anda bir hafta geçti
İnşallah ne diyim yani âdet oldum bitti üstüme falan gördüm herhalde bende okudum burda artı med güvenilir değil diye Çarşamba kan veririm ama belirti var kasık batması göğüs hassasiyeti ve uçları ellenmiyo acıyor dokununca hayırlısı olsun inşallahYani canım benim bu test çok yanıltıyor şahsen ben bu testin kurbaniyim benimde aynı bu şekil cikmjsti ama malesef hamile degilmjsim umarım seni yanıltmaz
İnşallah kuzum rabbim en kısa zamanda güzel haber almani nasip eder insallahİnşallah ne diyim yani âdet oldum bitti üstüme falan gördüm herhalde bende okudum burda artı med güvenilir değil diye Çarşamba kan veririm ama belirti var kasık batması göğüs hassasiyeti ve uçları ellenmiyo acıyor dokununca hayırlısı olsun inşallah![]()
Âmin Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimİnşallah kuzum rabbim en kısa zamanda güzel haber almani nasip eder insallah![]()
Bende bu testle öğrendim kan verdim 49 du umarim sende de vardır ama elinde başka test varsa onunlada teyit etİnşallah ne diyim yani âdet oldum bitti üstüme falan gördüm herhalde bende okudum burda artı med güvenilir değil diye Çarşamba kan veririm ama belirti var kasık batması göğüs hassasiyeti ve uçları ellenmiyo acıyor dokununca hayırlısı olsun inşallah![]()