Acil bakar mısınız kızlar

ay parla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
264
82
13
39
IMG20250607214106.webp

Kızlar az önce yaptım markası artı med ve bu silik çizgi yaptığım anda belirdi kuruma falan değil

Teşekkür ederim fikrin için çatlatma iğnesi oldum sonrası adet oldum adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test böyle çıktı şaşırdım hiç beklemiyordum
Artimed cok yalancı pozituf cikariyor canim insallah yanıltmaz seni farkli bir marka ile d3ne bence birxe adetine kaç gün var

Artimed cok yalancı pozituf cikariyor canim insallah yanıltmaz seni farkli bir marka ile d3ne bence birxe adetine kaç gün var
Canım ben Mayıs ayının 9 da çatlatma iğnesi oldum 17. Gün test verdim kan yok çıktı asıl şaşırdığım nokta kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sürdü bitti ve adetimi şu anda bir hafta geçti

Canım ben Mayıs ayının 9 da çatlatma iğnesi oldum 17. Gün test verdim kan yok çıktı asıl şaşırdığım nokta kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sürdü bitti ve adetimi şu anda bir hafta geçti
Yani canım benim bu test çok yanıltıyor şahsen ben bu testin kurbaniyim benimde aynı bu şekil cikmjsti ama malesef hamile degilmjsim umarım seni yanıltmaz

Yani canım benim bu test çok yanıltıyor şahsen ben bu testin kurbaniyim benimde aynı bu şekil cikmjsti ama malesef hamile degilmjsim umarım seni yanıltmaz
İnşallah ne diyim yani âdet oldum bitti üstüme falan gördüm herhalde bende okudum burda artı med güvenilir değil diye Çarşamba kan veririm ama belirti var kasık batması göğüs hassasiyeti ve uçları ellenmiyo acıyor dokununca hayırlısı olsun inşallah ❤️

İnşallah ne diyim yani âdet oldum bitti üstüme falan gördüm herhalde bende okudum burda artı med güvenilir değil diye Çarşamba kan veririm ama belirti var kasık batması göğüs hassasiyeti ve uçları ellenmiyo acıyor dokununca hayırlısı olsun inşallah ❤️
İnşallah kuzum rabbim en kısa zamanda güzel haber almani nasip eder insallah 🥰

Bende bu testle öğrendim kan verdim 49 du umarim sende de vardır ama elinde başka test varsa onunlada teyit et

kızlar benim sonucuma da bakarmısınız adetim 2 gün geçti bu testi de adetime 4 gün varken yaptım

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 14
Back
X