Acil Bakar misiniz kızlar .

Biz de gebelikte hiçbir kanama normal değil diye bilirdik ama üstüne görmek diye bir şey varmış, benim annem 5 ay adet olmuş mesela hamileyken :KK17:
Yaaa öyle mi ne kadar enteresan valla aydınlandım sayende , beş ay foşur foşur kanasakta herşey yolunda ne güzel , ne de olsa ülkemizde doktorlar yok diye bas bas bağırsada var dimi ?
Üstüne görme bi iki damla olur ,öyle aylarca kanamaz insan.
Yine söylüyorum birileri kanama ile dünyaya normal çocuk getirdi diye , bu gebelikte kanamayı normalleştirmez net!
Alıntılamayın beni lütfen , iyi geceler
 
Doktorum pimpirikli olmamasına rağmen 2 damla kan için 2 iğne 2 hafta ilaç kullanımı verdi.

O da biraz abartı mı bilmiyorum ama sizi nasıl bi iğne yapmadan gönderdiler ki?

Telefonla ulaşmışlardı benim doktoruma, ne yapılacağını söylemişti, yok mu sizde böyle bir imkan?
 
Canim bir arkadasim hamile su an ve surekli kanamasi oluyor. Hatta pazartesi oyle bir kan gekdi ki düştü kesin diye hastaneye goturduk. Bir sey yokmus.bazi hamilelikler kanamali geciyirmus. Ise gitmeyeceksin yatacaksin demis. O da suresiz izin aldı yatiyor simdi. Korkma bugun aradim hala kanamasi geliyormus ama bebek duruyor ;)
 
bazen kese yerlesirken kanama alani olusuyor benim kizimdada vardi, doktor cok ilerlemeden kani vucudun atmasi en sagliklisi dedi. benim vucudum bi sekilde o alani yok etti ama bu tur kanama her zaman kotu bir anlam tasimiyor bence seninkide yerlesmeyle alakali bi durumdu. allahim sagliklica kucagina almayi nasip etsin
 
Biz de gebelikte hiçbir kanama normal değil diye bilirdik ama üstüne görmek diye bir şey varmış, benim annem 5 ay adet olmuş mesela hamileyken :KK17:
Benim annemde 2 ay normal adet olmus bende. Ama drlar hicbir kanama normal degil diyor. Aslinda ustune gorme denilen olay yerlesme lekeai diye adlandirdigimuz bir olay. Kese yerlesirken kilcal damarlara denk geldigi icin az gelen bir kanamadir genelde lekelenme seklinde olur. Benmde basima geldi ama yinede dr ilac verdi dusuk tehlikesi diyede ekledi. Annelerimize tutunmamiz bir mucize.ama eger olurda ilerde cocugub olursa hamileyken 1 damla bile gelse korkudan öluceksin annen falab aklina gelmeyecek cunku 1 damlasi bile tehlikeli o kanamanin aklinda olsun canm.
 
Back
X