• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız lütfen….

umutvar__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
11
2
1
29
Kızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum tüp bebekti polikistik overim adetlerim 30-40 gün arası gelir. Geçen adetim 31 temmuzda oldu en son. Bugün test yapayım dedim umutsuz bir şekilde yaptım testi 5 dakika yoktur beklediğim sonra çöpe attım. Biraz önce tuvalete gittiğimde üstte duruyordu ikinci çizgi çıkmış bu şekilde sizce kuruma veya hayalet çizgi diyorlar o mu ? Yoksa gebelik olabilir mi? 3 yıldır çocuk istiyoruz 2 tüp bebek denedik olumsuz oldu

Eklentiler

• IMG_4564.webp
    IMG_4564.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_4562.webp
    IMG_4562.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 27
Ne kadar süre sonrasında kontrol ettin çizgi 5 dakika sonrası doğru değil deniyor varsa ilk 2 dakikada belli oluyor sonrası kuruma çizgili deniyor

Kızlar merhaba 2 ay önce kürtaj oldum tüp bebekti polikistik overim adetlerim 30-40 gün arası gelir. Geçen adetim 31 temmuzda oldu en son. Bugün test yapayım dedim umutsuz bir şekilde yaptım testi 5 dakika yoktur beklediğim sonra çöpe attım. Biraz önce tuvalete gittiğimde üstte duruyordu ikinci çizgi çıkmış bu şekilde sizce kuruma veya hayalet çizgi diyorlar o mu ? Yoksa gebelik olabilir mi? 3 yıldır çocuk istiyoruz 2 tüp bebek denedik olumsuz oldu
Yarın ilk idrarla tekrar yapın baya belli görünüyor inşallah vardır

Bence var

Back
X