Ovülasyon testi (ilk defa yapıyorum) bakar mısınız

öncesi de var tabii bunların onlar silik diye görsele eklemedim. görseldekiler sırasıyla cumartesi-pazar-pazartesi-salı-çarşamba. öğlene doğru ikinci idrarla ve çoğunlukla sıvı alımından iki saat sonra yaptığım testler.
Allah Allah çok değişik testlerin iki tane mi yumurtan büyüdü yoksa

BÜYÜSEYDİ PİK YAPMAZ MIYDI Kİ? ÇOĞUNLUKLA GÖRSELE PİK DEĞİL DEDİLER. DAHA KOYU VEYA DENK OLMASI LAZIM YA HANİ
Benim de tam koyu olmadı bana herkes 20si pik dedi ama t çizgisinden asla koyu olmadı her gün çok dikkatli yapmama rağmen bi de 25. Gündü en koyu hali diye bana pik demişlerdi burada. ben daha koyu beklerdim piki sizin ki benden daha koyu duruyor üstelik

Eklentiler

• IMG_8112.webp
    IMG_8112.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8113.webp
    IMG_8113.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 11
Benim de tam koyu olmadı bana herkes 20si pik dedi ama t çizgisinden asla koyu olmadı her gün çok dikkatli yapmama rağmen bi de 25. Gündü en koyu hali diye bana pik demişlerdi burada. ben daha koyu beklerdim piki sizin ki benden daha koyu duruyor üstelik
testten teste fark ediyor. bu testin renk koyulaşması belki bu şekildedir. benim kullandığım test bekledikçe rengi silikleşiyor sanki misal. sizinde en koyu olan gün 20 ekim. 21 ekimdeki test eğer direkt bariz bir şekilde açılmışsa ondan dolayı 20 ekim yumurtlama ve 21 ekim çatlama demişlerdir.

testten teste fark ediyor. bu testin renk koyulaşması belki bu şekildedir. benim kullandığım test bekledikçe rengi silikleşiyor sanki misal. sizinde en koyu olan gün 20 ekim. 21 ekimdeki test eğer direkt bariz bir şekilde açılmışsa ondan dolayı 20 ekim yumurtlama ve 21 ekim çatlama demişlerdir.
Olabilir evet neyse bakalım ne oluyor bu ay yarına kadar belli olur 🥹 inşallah güzel haberler alırım

Back
X